Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο 36χρονος Σλοβάκος Ιβαν Κρούζλιακ   Elite κατηγορια  στην ΟΥΕΦΑ  ερχεται στην  Θεσσαλονίκη για νασφυρίξει  το ντερμπυ των πλεη οφ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού την Κυριακη το Βράδυ .Ο εμπειρος διαιτητης εχει  διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Γιουρόπα, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Γιουρόπα), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Γιουρόπα) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος Γ.  Τάσσης, στο VAR οι Τ.Σιδηρόπουλος, Α. Κωσταράς και παρατηρητής ο Ι.Σπυρόπουλος.

 

Στο έτερο ντέρμπι, εκείνο της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (15/3, 19:30) διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Παλαιότερα είχε διευθύνει τον αγώνα Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Γιουρόπα). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Θ.Τζήλος και στο VAR οι Α. Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Γ.Μπίκα.

 

Στο "Βικελίδης" για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ θα βρεθεί ο 34χρονος Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, επίσης πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Δ.Μαλούτας και ως VAR οι Α.Ευαγγέλου, Α.Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Θ.Γκαϊτατζή.

Ο Καμπάκοφ διηύθυνε φέτος το Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2 στο Τσάμπιονς Λιγκ.