Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

H 23η αγωνιστική ήταν από τις καλύτερες και τις πλέον ήρεμες διαιτητικά. Χωρίς λάθη που να επηρέασαν την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Στο ΟΑΚΑ ο Κροάτης Γιόβιτς είχε ένα ήρεμο βράδυ χωρίς η αλήθεια είναι δύσκολες φάσεις και έτσι πέρασε απαρατήρητος. Στη φάση που η μπάλα κτυπά στο χέρι του Βράνιες μέσα στην περιοχή αυτό γίνεται από απόκρουση συμπαίκτη του από κοντά και επομένως είναι παντελώς ακούσιο.

Στο Περιστέρι σωστές είναι και οι δύο κίτρινες που παίρνει ο Ελαμπντελαουί από τον Ελβετό Σνάιντερ, αφού γκρεμίζει αντίπαλο σε υποσχόμενη επίθεση. Επίσης, σε μια φάση που πέφτει ο Βαλμπουενά μέσα στην μεγάλη περιοχή στο α' ημίχρονο, υπάρχει μια επαφή στην προσπάθεια του Γάλλου να προωθηθεί μέσα στην περιοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετείται παράβαση.

 

Στην Τούμπα και τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ είναι σωστά, αφού στο πρώτο ο Μπράουν ανατρέπει τον Λημνιό βρίσκοντάς τον και ψηλά και χαμηλά στα πόδια, ενώ στο δεύτερο ο Γιαννούλης ξεκάθαρα τραβάει από το χέρι τον Λάμπρου.

 

Χθες στη Λαμία με χρήση VAR διορθώθηκε η απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου να δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Μπέρτου, καθώς αυτή όπως φάνηκε έγινε ελάχιστα έξω από την περιοχή.

 

Στην Τρίπολη και στη Νέα Σμύρνη Τσαμούρης και Διαμαντόπουλος δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.