Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στα παιχνίδια του Σαββάτου δεν έλειψαν τα διαιτητικά προβλήματα. Και αυτά στα δύο από τα τρία γήπεδα όπου υπήρχε δράση.

Εκεί που δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα ήταν στο Ηράκλειο. Τόσο ο διαιτητής Παπαπέτρου, όσο και οι βοηθοί Πετρόπουλος και Τζιώτζιος είχαν μια άψογη διαιτησία στο ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ, όπου κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό, με αποκορύφωμα την απόλυτα σωστή κόκκινη στον Βράνιες για το κτύπημα πάνω στον Μαρινάκη εκτός φάσεως.

 

Στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Βόλο ο διαιτητής Βάτσιος έχει κάνει λάθος στο πέναλτι που έχει καταλογίσει υπέρ των γηπεδούχων. Η μπάλα κτυπάει στον ώμο και όχι στο χέρι του Μαξ Αουγκούστο.

 

Στη Νέα Σμύρνη στη φάση του πρώτου γκολ του Πανιωνίου ο Αραμπούλι για ν' απαλλαγεί από το μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς τον τραβά από τη φανέλα. Ο διαιτητής Σκουλάς είδε τη φάση και στο VAR και μέτρησε κανονικά το γκολ. Προφανώς κρίνει ότι είναι ένα στιγμιαίο κράτημα που δεν επηρεάζει την εξέλιξη της φάσης, ωστόσο, είναι παράβαση και κακώς δεν σφυρίχθηκε.

Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου υπάρχει ένα τράβηγμα στον Γιοβάνοβιτς, αλλά σωστά δεν καταλογίσθηκε πέναλτι, αφού ο παίκτης του Παναιτωλικού κάνει συμμετοχή από θέση οφσάιντ, το οποίο και καταλογίζεται.

 

Στο 75' υπάρχει καθαρή ανατροπή του Γιοβάνοβιτς τόσο από τον Αραμπούλι, που τον τραβά, όσο και από τον Παπαγεωργίου που τον ανατρέπει, αλλά ο διαιτητής Σκουλάς δεν καταλόγισε το πέναλτι. Μάλιστα, δεν έκανε καν χρήση VAR.