Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η χρήση του VAR αποδείχθηκε πολύτιμη στους αγώνες της Κυριακής για την 10η αγωνιστική της Super League 1 και διόρθωσε λάθη που πήγαν να γίνουν από τους διαiτητες/

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ μοναδική φάση που απασχόλησε διαιτητικά ήταν αυτή του 2ου γκολ του Παναθηναϊκού, όπου ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ. Ο διαιτητής Γκεστράνιους μίλησε με τον Διαμαντόπουλο που ήταν στο VAR και μετά από την εξέταση του βίντεο μέτρησε σωστά το τέρμα. Κατά τ' άλλα η τριάδα από την Φινλανδία δεν είχε προβλήματα.

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο πολύ σωστά έχει δείξει απευθείας κόκκινη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο Σκουλάς, αφού αποστερεί προφανή ευκαιρία για την επίτευξη τέρματος από τον Νταβιώτη.

Όμως ο διεθνής ρέφερι έκανε... εκπτώσεις στις κάρτες, χαρίζοντας κίτρινες στους Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Γούτα και Κατράνη. Μάλιστα, για τον τελευταίο θα ήταν η δεύτερη.

 

Στο Κλ.Βικελίδης και στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ο διαιτητής Κατσικογιάννης έχει χαρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στους Ματρικάρντι και Μπαράλες και μάλιστα ο πρώτος έχει αντικατασταθεί άρον άρον από τον προπονητή των Αρκάδων μόλις γλίτωσε την αποβολή.

Στη φάση του 87' ο Έμαν αποκρούει με τα χέρια εκτός περιοχής την μπάλα και αποστερεί από τον Αστέρα την ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Πρέπει να δει κόκκινη κάρτα, αλλά αρχικά ο ρέφερι από την Ήπειρο δείχνει κίτρινη. Τελικά με την παρέμβαση του VAR (Ευαγγέλου), παίρνει την σωστή απόφαση. Λίγος ο χρόνος των 5 λεπτών των καθυστερήσεων που κρατήθηκε, δίκαια φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι.

Πολύ καλή διαιτησία από τον Γκορτσίλα στην Ξάνθη, με σωστή αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Στούρτζεον.