Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ευχάριστη Έκπληξη: Δωρεάν Η Διαιτησία Στην Πρεμιέρα Της Β’ Τοπικής Κατηγορίας! | Βοιωτία Sports

Ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η ΕΠΣ Βοιωτίας, η οποία σε συνεργασία με την Επιτροπή διαιτησίας, ανακοίνωσαν ότι η διαιτησία στους αγώνες της πρεμιέρας, της Β’ τοπικής κατηγορίας και των δύο ομίλων, θα είναι δωρεάν!

Η πρόταση… έπεσε στο τραπέζι από τον αρχιδιαιτητή κ. Σταύρο Φλώτσιο και έγινε αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο της ΕΠΣΒ Κωνσταντίνο Νίκα, ο οποίος και με το δωρεάν παράβολο συμμετοχής, δείχνει έμπρακτα ότι είναι ανοιχτός σε πράξεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν το βοιωτικό ποδόσφαιρο. Ενα μεγάλο μπράβο θα πρέπει να ακουστεί και προς τη μεριά των διαιτητών, οι οποίοι δέχθηκαν να παίξουν δωρεάν και να βοηθήσουν οικονομικά τις ομάδες, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ Κωνσταντίνος Νίκας, έκανε δήλωση επί του θέματος

«Προσωπικά, ως πρόεδρος της ΕΠΣΒ αλλά και η πλειοψηφία του οργανισμού αυτού, ευχαριστούμε πολύ τον αρχιδιαιτητή κ. Φλώτσιο για την πρόταση αυτή, προς τους διαιτητές. Θέλουν να ευχαριστούμε και όλους του διαιτητές μας που δέχθηκαν να βοηθήσουν τις ομάδες, βάζοντας ακόμη και τα έξοδα μετακίνησης από την τσέπη τους, προκειμένου να βοηθήσουν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνουν οι παράγοντες και γενικά οι ομάδες μας. Με αυτή την ενέργεια τους δείχνουν ότι η διαιτησία έχει ήθος, αξιοπρέπεια και καταλαβαίνουν τον οικονομικό αγώνα που δίνουν οι ομάδες. Θα πρέπει να τονίσω, ότι δεν θα μείνουν μόνο σε αυτό το γεγονός, καθώς θα παίξουν δωρεάν και για τις ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας, σε μία από τις αγωνιστικές και στους δύο γύρους. Τους ευχαριστούμε πολύ και εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε οι διαιτητές μας να αξιολογούνται και να προωθούνται σε ανώτερες κατηγορίες αξιοκρατικά και σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει!»

Η ΕΠΣΒ σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της και να δείχνει με πράξεις τη στήριξή της στις ομάδες του Βοιωτικού ποδοσφαίρου. Αυτό φάνηκε άλλωστε και στο δωρεάν παράβολο συμμετοχής που ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες! Ελπίζουμε να δούμε παρόμοιες καταστάσεις και στο μέλλον.