Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Βέλγιο σε βάρος του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα της Αντβέρπ με την Άλκμααρ. Το κανονικό ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και οι Ολλανδοί πήραν την πρόκριση στην παράταση με 4-1.

Οι οπαδοί των Βέλγων τα έβαλαν με τον Έλληνα ρέφερι που άφησε την Άντβερπ με 9 παίκτες και του πέταξαν ποτήρια και κουτάκια με μπύρα στο τέλος της παράτασης, ενώ προσπάθησαν να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας ρέφερι τιμώρησε αρχικά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντιεμερσί Μποκανί στο 35', ενώ στο 73' έδειξε δεύτερη κίτρινη και στον Λάμκελ Ζε, που πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα μετά το γκολ με το οποίο έκανε  το 1-0.

Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 90' το σκορ του πρώτου ματς και στο έξτρα 30λεπτο με δύο παίκτες παραπάνω έκαναν... περίπατο.

Στο 115ο λεπτό του αγώνα σημειώθηκε η πρώτη ένταση, με τους οπαδούς των Βέλγων να επιχειρούν να... μπουκάρουν στο γήπεδο και την ασφάλεια να τους κρατά. Δείτε εδώ και εδώ

Επίσης, μετά το τέλος του ματς και κατά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου, πετούσαν κουτάκια και πλαστικά ποτήρια μπύρας, θεωρώντας τον υπαίτιο για τον αποκλεισμό της ομάδας τους.