Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΜΙΑ Αποκαλυπτικη συεντευξη εφ ολης της υλης εδωσε ο προεδρος της ΕΠΣ Βιωτίας Κωστας Νίκας που συμπληρωνει τρια χρονια στην ενωση και εχει βελτωσει πολλα πράγματα Αυτά που αταχυολογησαμε από την συνεντευξη του στο viotiasports και στον Χρηστο Βαγενά αφορουν τα διαιτητικα δρώμενα οπου μεταξυ των αλλων τονισε

«Μειώσαμε τη διαιτησία από 200 ευρώ σε 155 ευρώ για την Α’ κατηγορία και από 140 ευρώ σε 125 ευρώ για τη Β’. Μέσα σε αυτό το ποσό είναι μαζί και αυτό για τον Παρατηρητή διαιτησία του αγώνος! Ανάλογα με τα οικονομικά που έχουμε, έχουμε ως στόχο η διαιτησία να μειωθεί ακόμα παραπάνω, με στόχο τη βοήθεια των ομάδων.Εγινε πληρωμή όλης της διαιτησίας των υποδομών από την Ε.Π.Σ Βοιωτίας. Τη σεζόν 2018-2019 οι υποδομές που ήταν 55 ομάδες, δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ στη διαιτησία!

Για την καλη πορεια που ειχε η διαιτησια στην ενωσης του ο κ.Νίκας  υπογράμισε «Αυτό είναι μια ομαδική προσπάθεια δική μας και του αρχιδιαιτητή κ. Φλώτσιου, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει σωστά πολλούς καινούριους διαιτητές, οι οποίοι είναι αξιόλογα και μορφωμένα παιδιά, που ξέρουν να έχουν ωραία παρουσία μέσα στο γήπεδο και να διευθύνουν σωστά, δίκαια και αντικειμενικά έναν αγώνα. Η καθαρότητα που υπάρχει στη διαιτησία των πρωταθλημάτων μας είναι ένα μεγάλο κέρδος αυτής της προσπάθειας.

Για το γεγονος ότι στις προσφατες αξιολογήσεις πηρε και παλι θεση στην φ.λιγκ ,τον Ψυχούλα ειπε

«Οι διαιτητές της Βοιωτίας έχουν φτάσει να αξιολογούνται στη Σούπερ Λίγκα! Εχουμε διαιτητή στη Β’ και στη Γ’ εθνική και σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, οι εκθέσεις τους είναι άριστες και δεν έχουν καμία τιμωρία. Είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους, να προωθήσουμε τους δικούς μας διαιτητές.

Τελος για τους συνεργατες του εκανε ιδιαιτερη μνεια τονιζοντας Οι συνεργάτες είναι τα πάντα! Χαίρομαι πολύ γιατι μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους συνεργατές μου, με τους οποίους έχουμε πετύχει πολλά για το βοιωτικό ποδόσφαιρο και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Τον αρχιδιαιτητή Σταύρο Φλώτσιο, που ασχολείται με τη διαιτησία 24 ώρες το 24ωρο και γνωρίζει αυτόν τον τομέα καλύτερα από κάθε άλλον. Η παρουσία του κοσμεί το Βοιωτικό ποδόσφαιρο.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το μέλος της ΚΕΔ και δικό μας παιδί τον Δημήτρη Καλύβα, που με την εμπειρία του, αλλά και τα σεμινάρια που κάνει στους διαιτητές, έχουμε φτάσει τη διατησία πολύ ψηλά. Στον τομέα της διαιτησίας, θέλω ευχαριστήσω και τους δύο συνεργάτες του κ. Φλώτσιου, τον Γιώργο Λιανό και τον Γιώργο Παπαγεωργίου για την αμέριστη βοήθειά τους.

Και ο προεδρος της ΕΠΣ Βιωτιας κατέληξε

‘Ολοι κάνουν λάθη. Οποιος σου πει ότι δεν έχει κάνει λάθος ποτέ, μην τον πιστέψεις. Αυτό που έχουμε δείξει όμως εμείς σαν Ε.Π.Σ.Β είναι ότι όταν και όποτε γίνονται, μαθαίνουμε μέσα από αυτά και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στην προεδρία της Ε.Π.Σ Βοιωτίας είμαι για να βοηθήσω το βοιωτικό ποδόσφαιρο και όχι για την καρέκλαΚάθε χρονιά βελτιώνεται το βοιωτικό ποδόσφαιρο και βελτιωνόμαστε και εμείς. Αυτός είναι και ο στόχος μας κιόλας. Να μείνουμε στην ιστορία ότι κάναμε κάτι καλό για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας’.