Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

ΜΕΓΑΛΗ  επιτυχία σημειωσε η ημερίδα της ΕΠΣ Πιερίας  «ο Διαιτητής στο σύγχρονο Ποδόσφαιρο’  σε μία  καταμεστη αιθουσα Πανω από  200 ατομα παρακολουθησαν τις εργασιες της ημερίδας και από την ΚΕΔ παρέστησαν ο αναπληρωτης προεδρος   καθως επισης Σταυρος Τριτσώνης και ο Δημητρης Καλύβας που ανέπτυξαν θέματα περισσότερο επι της ψυχολογίας του Διαιτητη και της επαφής του Διαιτητη με τους αξιωματούχους ομάδων και με τους παίκτες στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τις εργασίες της Ημερίδας άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιεριας Αστέριος Τόκας με έναν σύντομο χαιρετισμό. Ακολούθως συνέχισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Λέφας Γρηγόριος. Και ακολούθως άρχισαν το μάθημα οι  Τριτσωνης Μαρίν και Καλύβας.

Ακολούθως τιμήθηκαν οι  Τριτσωνης Μαρίν και Καλύβας Από τον Πρόεδρο Της ΕΠΣ Πιεριας Αστεριο  Τόκα, τον Ειδικό σύμβουλο της Ένωσης Κι Ιωάννη Συμεωνιδη και τον Πρόεδρο Της Επιτροπής Διαιτησίας Κο Λεφα αντίστοιχα. Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιεριας τιμήθηκε και ο Διεθνής Βοηθος Δαμιανός Ευθυμιάδης για την πολυετή προσφορά του στην διαιτησια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων , την Βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστεριος Αντωνίου.

Ενθύμια προς την Τα μέλη της ΚΕΔ έδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαιρου Ν.Πιεριας από τον Πρόεδρο κ. Λαφατζη τον Γ.Γραμματεα . Φωτιαδη και τον Ταμία . Καραμπούλα.

Από πλευράς διαιτητών παρευευρεθηκαν Οι διαιτητες της ΕΠΣ Πιεριας Βρέσκας Γιώργος Super League,Πολύχρονης Φώτιος Footballa League  Μεγας Αλέξανδρος Γ εθνικη Ο βοηθός Football League Βρουζος Κώστας και ολοι οι αξιολογημένοι Διαιτητές και βοηθοί της ΕΠΣ Πιεριας καθώς και οι διαιτητές του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης.

Από άλλες ενώσεις το τίμησαν με την παρουσία τους Φωτιαδης Καστοριάς, Φωτιας Πέλλας, Καργκιζοπουλος Ημαθίας, Καραντωνης Ημαθιας, Μαλουτας Ημαθιας και Παυλιδης Χρηστος Ημαθιας,Σαββας Σερρών μαζί με τους Παρατηρητές Φώτιαδη Γιωργο και Ιωαννίδη Χρήστο καθώς και με 10 διαιτητές τοπικού της Ένωσης Σερρών.Οπως επισης ο διαιτητης της Φ.λιγκ Κωστας Τσέτσελας και ο βοηθος φουτμπωλ Χρηστος Δεμερτζής απο τη Πέλλα 

Από την ΕΠΣ Κοζάνης ο Αρχιδιαιτητης  Τσιμεντεριδης με τους Διαιτητές Ζουγρα και βογδοπουλο από την Θεσσαλία ο Διαιτητής Γ Εθνική Καλατζής Στέφανος ,Από τη Μακεδονία ο  Αλέκος Τικοζογλου με τον Άγγελο Αγγελάκη τον  Χρήστο Δαγκλη Από την Χαλκιδική ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Β. Ράπτης, Από την Λάρισα ο παρατηρητής Super League Δ. Λιόλιος.οπως και ο αρχιδιαιτητης της ΕΠΣ Ημαθιας Τάσος Χριστοδουλου και οι προεδροι των ΕΠΣ Γρεβενών Δ Κιουπτσίδης και της ΕΠΣ Ημαθίας Σ.Μουρτζίλας  

Καθώς και πλήθος αθλητών ποδοσφαιριστων από την Κατερίνη.