Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΑΚΟΣ

Mεγάλα προβλήματα δεν είχαμε διαιτητικά στα δύο ματς που άνοιξαν σήμερα την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στου Χαριλάου και στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ σωστά ακυρώνεται με υπόδειξη του βοηθού Τριανταφύλλου το γκολ του Βέλεθ, αφού ο Γιουνές που είναι φανερά εκτεθειμένος προσπαθεί να κάνει κεφαλιά και επομένως έχει ενεργό συμμετοχή στη φάση.

Σε ό,τι αφορά το πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Άρη για χέρι του Τσόσιτς, η μπάλα βρίσκει στο χέρι στο οποίο στηρίζεται ο παίκτης της Ένωσης ενώ αυτός πέφτει και επομένως ο διαιτητής Διαμαντόπουλος το θεωρεί ακούσιο και αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τέλος, στη φάση του δεύτερου δοκαριού του Άρη, η μπάλα σκάει καθαρά εκτός γραμμής τέρματος και επομένως σωστά ο βοηθός Κρέτσιμος δίνει συνέχεια στο ματς.

Στα Γιάννενα και στο ματς ΠΑΣ-Ξάνθης ο βοηθός Δημόπουλος έχει κόψει τρεις επιθέσεις των γηπεδούχων με λάθος υποδείξεις οφσάιντ. Και οι τρεις περιπτώσεις είναι οριακές, αλλά στο ριπλέι φαίνεται πως ο βοηθός έχει κάνει λάθος.

Ο διαιτητής Γρατσάνης σωστά δεν δίνει πέναλτι στο εξ επαφής χέρι του Μπαξεβανίδη στο γυριστό σουτ του Μάνου, αλλά έχει κάνει λάθος στη δεύτερη κίτρινη που έχει δώσει στον Μιχαήλ, αφού όπως φαίνεται απ' το ριπλέι δεν υπάρχει καν φάουλ.

www.filathlos.gr