Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο Περειρα μπροστα στην  διαρροη που υπηρξε από την πλευρα των Φιναλνδών για τον διαιτητη του Ολυμπιακου-ΑΕΚ  αναγκάστηκε να αναζητήσει άλλη λύση και πετυχε να του στείλουν  οι Γερμανοί ένα μεγαλο ονομα τον  Τομπίας Στίλερ.  Για να σφυρίξει την αναμέτρηση του Φαλήρου Προκειται για μια  πολύ καλή λυση από τον πινακα της Α κατηγοριας της ΟΥΕΦΑ

Ο Στίλερ δικηγορος στο επάγγελμα σε ηλικια 37χρονων  (διεθνής από το 2014) εχει γνωση από Ελληνικο ποδοσφαιρο και Καραισκακη και Ολυμπιακό αφου  είχε διευθύνει το περσινό Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά και το Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1 στις 20/10/16 για τους ομίλους του Europa League. Ακόμη ήταν επιπρόσθετος στο Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1 στις 10/12/13 (όμιλοι Ch.League).

Ακομη ο Στίλερ «σφύριξε» και τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 στις 12/10/18 για το UEFA Nations League. Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στους αγώνες Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1 (όμιλοι Ch.League), Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1 (όμιλοι Europa League), Ufa-Ρέιντζερς 1-1 (πρ. Europa League) και Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ 2-2 (πρ. Champions League). Σήμερα ορίστηκε στον αγώνα Ραπίντ Βιένης-Ίντερ για τους «32» του Europa. Τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει συνολικά 21 αγώνες δείχνοντας 66 κίτρινες (σχεδόν 3 μ.ο.), 3 κόκκινες (1 απευθείας) και 6 πέναλτι.

 

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, με 4ο τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Παρατηρητής ο εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ. Γνώριμος κι ο β' βοηθός Γκίτελμαν, που είχε βρεθεί στο ΑΪΚ-Ατρόμητος 1-3 (30/7/15) για τα προκριματικά του Europa.