Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν τη Δευτέρα 14/01/2019 οι γραπτές εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Σ. Αχαΐας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών, παρουσία του εκπρόσωπου- εξεταστή της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Ντούλη  Ανδρέα από την Κόρινθο.

Στις εξετάσεις παρών ήταν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/Ε.Π.Σ.Αχαιας και Εκπαιδευτής κ. Τηλιγάδας Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και υπεύθυνος Εκπαίδευσης κ. Σταθόπουλος Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και Εκπαιδευτής κ. Ρηγόπουλος Γιάννης.

Οι νέοι Διαιτητές που πέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις είναι 20 (3 γυναίκες) και ανάμεσα σε αυτούς είναι η Πρωταθλήτρια πυγμαχίας  Άννα Κορφιάτη,  ο Πρωταθλητής στο βάδην Ντεντόπουλος Κωνσταντίνος και ο γνωστός τερματοφύλακας Βαρνακιώτης Αγγελος- Ανδρέας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαιας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Αχαιας εύχονται στους νέους Διαιτητές καλή σταδιοδρομία!