Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Στις 4 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνάντηση των διαιτητών της Super League με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, για να αποφασίσουν την στάση τους, μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο και την απόφαση που πήραν για αποχή από τη 15η αγωνιστική.

Θα αποφασίσουν δηλαδή, οι ρέφερι, αν θα σταματήσουν την αποχή ή αν θα την συνεχίσουν, εφόσον δεν τους ικανοποιήσουν τα όσα θα ακουστούν στη συνάντηση.

Στο δεύτερο σενάριο υπάρχει ο κίνδυνος να αναβληθούν και άλλες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κάτι που δεν θέλουν ούτε οι ομάδες, ούτε η Super League.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (28/12) μάλιστα, ειπώθηκε ότι το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία και εφόσον οι διαιτητές αποφασίσουν συνέχιση της αποχής, τότε η Λίγκα θα ζητήσει από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να ορίσουν ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες.

Τη συγκεκριμένη πρόθεση επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το τέλος του συμβουλίου.

«Καταλαβαίνουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους για αποχή. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί. Πιστεύω πως θα δείξουν κατανόηση και δεν θα συνεχίσουν να απέχουν. Αν το κάνουν ωστόσο, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους. Θα περιμένουμε ως τις 4 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της δράσης τους και αναλόγως θα κινηθούμε κι εμείς σαν ομάδες και σαν συνεταιρισμός» τόνισε ο παράγοντας του Παναθηναϊκού

ΠΗΓΗ www.sdna.gr