Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Δεν ηταν μονο η ομοφωνη εγκριση του διοικητικου και οικονομικου απολογισμού από τα 30 σωματεια στην Γ.Σ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Ηταν  και η αλλαγη του σηματος που περασε η συνέλευση Αυτό ειχε προαναγγελθει κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της ΕΠΣ τον περασμένο Φλεβάρη

Στην κοπή της πίτας  λοιπον ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Καββαδάς, είχε αναφέρει πως έχει εισηγηθεί στο Δ.Σ. της Ένωσης την αλλαγή του σήματος της ΕΠΣ με την προσθήκη του Πήγασου, του συμβόλου της Λευκάδας πλάι στο τείχος της Αρχαίας Νικόπολης.

Αυτή η προσθήκη έγινε, το νέο σήμα εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΠΣ και κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης οπου και Δεν έλειψαν πάντως και τα παράπονα από παράγοντες της Αιτωλοακαρνανίας, που επισήμαναν πως στο σήμα θα πρέπει να προστεθεί έστω και εκ των υστέρων το σήμα του Ακτίου-Βόνιτσας, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή στη συνέλευση αφού όπως ειπώθηκε, θα έπρεπε να έχει κατατεθεί νωρίτερα και ενώ γινόταν η διαβούλευση για το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ –ΛΕΥΚΑΔΑΣ Θ.ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

Μιλωντας στην γενικη συνέλευση ο προεδρος της ενωσης Θωμας Κάρτσακλας που ετυχε και της καθολικης στηριξης των σωματειων  με την εγκριση   των πεπραγμενων του δ.σ ειπε μεταξυ των αλλων “Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας και μέχρι σήμερα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να δικαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι των παραγόντων των Σωματείων, του ποδοσφαιριστή, των προπονητών, των διαιτητών και φυσικά της τοπικής κοινωνίας.

Υπό τη σκέψη αυτή έχουμε ήδη υλοποιήσει μια σειρά σημαντικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στα Πρωταθλήματα υποδομών.” τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ και συνέχισε τονίζοντας: “Βρισκόμαστε στη διοίκηση της Ένωσης για δεύτερη τετραετία και έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που σας είχαμε υποσχεθεί, με τις περισσότερες από την πρώτη χρονιά της θητείας μας. Δημιουργήσαμε ιστοσελίδα όπου άμεσα ο καθένας μπορεί να βλέπει το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες, τις τιμωρίες, τις προκηρύξεις, τους ορισμούς των διαιτητών κ.α.

Καθιερώσαμε στο τέλος των πρωταθλημάτων τη διεξαγωγή των play off και play out, δίνοντας έτσι περισσότερη αξιοπιστία και ενδιαφέρον. Επιβάλαμε την παρουσία γιατρών στα γήπεδα σε όλα τα πρωταθλήματα. Καθιερώσαμε τη διεξαγωγή αγώνων της Α'΄κατηγορίας σε γήπεδα με φυσικό ή τεχνητό χόρτο, στόχος να καθιερωθεί και στη Β' κατηγορία. Καθιερώσαμε το θεσμό της διεξαγωγής αγώνα Super Cup καθώς και τη διεξαγωγή προπαιδικού πρωταθλήματος. Αναβαθμίσαμε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΣ (κοπή πίτας, απονομές, τελικοί κυπέλλου) δίνοντάς τους το κύρος και τις τιμές που τους πρέπει. Προτεραιότητά μας ήταν η καταπολέμηση του φαινομένου βίας στα γήπεδα, φαινόμενο το οποίο στην περιοχή μας χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης βρίσκεται σε ύφεση, με ελάχιστε μεμονωμένες εξαιρέσεις.

Σε όλους τους τομείς που υπάρχει δράση και παράγεται έργο μπορεί και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και κάποιες ενστάσεις, πλην όμως δημιουργικές για το καλό του ποδοσφαίρου της Ένωσής μας.