Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΥΤΑ που γινονται στο Ηράκλειο δεν περιποιουν τιμη για κανενα Επρεπε ο Μιχάλης Κουκουλάκης που παιρνει ένα σωρό χρήματα να εχει τακτοποιησει  τα ποσοστα  που  οφείλει στη ΕΠΣ Ηρακλειου ( από δυο χρονια και πριν που αγωνιζονταν σε Ευρωπαικα ματς) και να μην γινονται αυτά τα ξεκατινιασματα που εκεθετουν το μελος της ΚΕΔ αλλα και την ΕΔ της ενωσης

ΤΟ τελευταιο περιστατικο που συνεβη στο Παγκρητιο μεταξυ του αντιπροεδρου της επιτροπης διαιτησιας της ΕΠΣ Ηρακλειου Γ.Ιωαννιδη και του Μιχάλη Κουκουλάκη ειχε σαν αποτελεσμα να υποβάλει την παραιτηση του ο ιωαννίδης από τον συνδεσμο διαιτητών αφου τα πραγματα χοντρυναν καθως ο τελευταιος κατηγγελε ότι δεχτηκε υβρεις και όχι μονο

«Το περιστατικό συνέβη προχθές στο Παγκρήτιο Στάδιο και ήταν πολλά άτομα μπροστά, καθώς αρκετοί διαιτητές έκαναν την προπόνησή τους. Ως γνωστόν υπάρχουν κάποια "θέματα" ανάμεσα στον Κουκουλάκη και την Ένωση και προφανώς η επίθεση που μου έγινε οφείλεται σε αυτό. Αρχικά μάλιστα συζητούσαμε μαζί με τον Κουκουλάκη παρουσία και του υπευθύνου ανάπτυξης διαιτησίας της Ένωσης, Μιχάλη Γαρεφαλάκη, χωρίς πρόβλημα και χωρίς να ανέβουν οι τόνοι. Η αλήθεια είναι πως απέναντί μου ήταν κάπως αδιάφορος και κυρίως συζητούσε με τον κ.Γαρεφαλάκη. Στη συνέχεια όμως η στάση του άλλαξε. Αφού τελείωσε ο διάλογός μας, με πλησίασε μία διαιτητής για να μου μιλήσει, η συζήτησή μας κράτησε περίπου πέντε λεπτά και καθώς έφευγε, ακολούθησε η επίθεση του Κουκουλάκη», μας είπε αρχικά ο Γιώργος Ιωαννίδης. 

«Χρησιμοποίησε ακατανόμαστες εκφράσεις, μου είπε "ρουφιάνε θα σε βάλω φυλακή", έβριζε κι απειλούσε. Εγώ του είπα ότι κάνω απλώς τη δουλειά μου, αλλά εκείνος συνέχιζε να μου φωνάζει με άσχημο τρόπο. Σε κάποιο σημείο μάλιστα έκανε και κίνηση για να με χτυπήσει, αλλά μπήκε στη μέση ο κ.Γαρεφαλάκης και τον συγκράτησε. Στη συνέχεια επενέβησαν και ο Κιάσσος, που είναι υπεύθυνος προπόνησης των διαιτητών της Ένωσης, αλλά κι ο διαιτητής Φουκάκης με τον βοηθό Νικολακάκη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα». 

Συνεχίζοντας ο κ.Ιωαννίδης μας είπε πως: «Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σκέφτομαι να κάνω μήνυση, αλλά θα το αποφασίσω μετά τη σημερινή συνεδρίαση στον σύνδεσμο». 

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Μιχάλης Κουκουλάκης, μέσω δήλωσής του που μοιράστηκε στον τοπικό Τύπο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί απόπειρας χειροδικίας κι απειλών. Παράλληλα κάνει λόγο για "σχέδιο κατασυκοφάντησής του" και μελλοντική προσφυγή στα δικαστήρια εφόσον υπάρξουν ανάλογες δηλώσεις. 

Αναλυτικά η απάντηση του Μ.Κουκουλάκη: 

«Με αφορμή δημοσίευμα για το συμβάν μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, το οποίο αβασάνιστα και χωρίς να ζητηθεί η δική μου άποψη για το περιστατικό, αναπαρήγαγε μερίδα  του τύπου, και το οποίο  θίγει κατά τρόπο βάναυσο την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου , προς αποφυγή κάθε προσπάθειας δημιουργίας εσφαλμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων , αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω τα κάτωθι: Ένας έντονος διάλογος  που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως «λεκτική επίθεση» και «απόπειρα χειροδικίας».

Γνωστοποιώ  προς πάσα κατεύθυνσ , ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνιστούν κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας. Είμαι πεπεισμένος  ότι κάποιοι  δεν θα σταματήσουν  να προκαλούν, να γνωρίζουν όμως  ότι στο εξής  για οτιδήποτε ψευδές, συκοφαντικό, δυσφημιστικό και προσβλητικό έχει διατυπωθεί ή θα διατυπωθεί σε βάρος εμού του ιδίου και της επαγγελματικής μου ιδιότητας, θα κληθούν να το αποδείξουν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει».