Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Καρδιτσιώτικο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο πέτυχε σήμερα (21/3) το πιο όμορφο γκολ, καταδεικνύοντας ότι μπορεί να αποτελέσει την κορυφαία πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε γονείς και παιδιά, που ο «κεραυνός» χτύπησε την πόρτα τους και δίνουν πραγματική μάχη για τη ζωή!

Ο 42ος τελικός κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς, αφού με πρωτοβουλία της τοπικής Ένωσης που βρήκε συμπαραστάτες και τα Σωματεία-φιναλίστ του φετινού θεσμού, ενισχύθηκε έμπρακτα ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Από νωρίς στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας είχε τοποθετηθεί περίπτερο στην είσοδο του κολυμβητηρίου με ενημέρωση της δράσης της «Φλόγας» και κουτί στο οποίο οι φίλαθλοι του τελικού μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά στον Σύλλογο.

Πέραν της συγκεκριμένης ενέργειας, η απόφαση για διάθεση του 40% των εσόδων από τα εισιτήρια, καθώς και η εξ’ολοκλήρου αμοιβή της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού ήρθε να ανάψει τη «Φλόγα» που ζεσταίνει τις καρδιές των ανθρώπων και τους φέρνει πιο κοντά.