Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

   Το συγκεκριμένο εξαιρετικά σκοτεινό συμβάν έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) και η υπόθεση ερευνάται ήδη από το Τμήμα Εκβιαστών και την Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχουν κληθεί μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Η σφαίρα βρισκόταν τοποθετημένη σε φάκελο, ο οποίος περιείχε επίσης τρισέλιδη επιστολή με τρομοκρατικό περιεχόμενο, και το περιεχόμενο της εξετάζεται από τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαρυσήμαντο αυτό περιστατικό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου επιχειρείται η επάνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ομαλότητα, ωστόσο κάποια «σκοτεινά κέντρα» εξακολουθούν να επιχειρούν να επιβάλλουν καθεστώς τρομοκρατίας.

Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ Ι.Χ ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΚΟΞΕΝΟΓΛΟΥ 

ΕΔΩ και δυο μηνες -σύμφωνα με πληροφορίες- άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της κυριας Ντεπυς Κοξένογλου  στην περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά. Και γενναει ερωτηματικα  ο χρονος που επιλεχτηκε να ελθει στην επιφανεια το θεμα αυτό,όταν η ιδια κυκλοφορουσε και κυκλοφορει με ένα ΙΧ μαρκας οπελ

Η Ντέπυ Κοξένογλου είναι σύζυγος του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρου Βασάρα και αδερφή της β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτιας Κοξένογλου.
 
Επί της προεδρίας Γκιρτζίκη ανέλαβε εκτός από τη διεύθυνση των διεθνών σχέσεων και τη διεύθυνση διαιτησίας, από την οποία αντικαταστάθηκε επί προεδρίας Γραμμένου.

Στη διαιτησία θεωρούνταν από πολλούς ως «σιδηρά κυρία» της ομοσπονδίας επί των ημερών του Γκιρτζίκη. Έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής καθώς και η Ασφάλεια Πειραιά.