Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Με επιστολή  του   ο Πειραιώτης διαιτητήςΝεκτάριος Βικτωράτος  αποχώρει  από την ενεργό δράση.

* Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση.

Η μη επιλογή μου στους πινάκες αξιολογημένων Ελλήνων διαιτητών για το 2017-2018 θεωρώ ότι κλείνει ουσιαστικά τον κύκλο μου στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Ήταν για εμένα ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο από δυνατές εμπειρίες με πολλές καλές, αλλά και κάποιες ελάχιστες δυσάρεστες στιγμές. Φεύγω ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Με τη βοήθεια του Θεού, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, προσπάθησα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και θεωρώ ότι ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα στο δικό μου πρόσωπο να εκτεθεί το σώμα της ελληνικής ποδοσφαιρικής διαιτησίας.

Ομολογώ δε ότι διακατέχομαι από συναισθήματα ιδιαίτερης συγκίνησης, θεωρώντας τον εαυτό μου ευτυχή, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους, που μάλιστα πολλοί από αυτούς στην πορεία αποδείχθηκαν και πραγματικοί φίλοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις επιτροπές διαιτησίας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους σε όλη την διαιτητική μου πορεία, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου διαιτητές και βοηθούς που αγωνιστήκαμε μαζί.

Κλείνοντας, ευχαριστώ ειλικρινά, τους γονείς μου και τη σύζυγο μου για την ηθική τους στήριξη και τους ευγνωμονώ που στέκονται πάντα δίπλα μου τόσο στις επιτυχίες όσο και στις αποτυχίες, δίνοντάς μου την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο.

Εύχομαι ολόψυχα σ’ εσάς και στα μέλη των οικογενειών σας καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία, χαρά και αγάπη.

Με εκτίμηση Βικτωράτος Νεκτάριος