Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Πολυς θόρυβος  εγινε για την δίλεπτη διακοπή που εκανε ο Μενιος Κουτσιαύτης στη συναντηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναικό ,Κι επειδη κάποιοι προσπαθουν να περάσουν μια λανθασμενη εντυπωση πως δηθεν ο Αρτινός διαιτητής δεν εγραψε τιποτε στο φυλλο αγώνα  η αληθεια είναι διαφορετική .

Ο Κουτσιαύτης εχει γράψει στο φυλλο αγώνα ότι εκανε δίλεπτη διακοπή γιατι επεσαν αντικειμενα μεταξυ των οποίων και αναπτήρας στην εστία του Παναθηναικού Το μονο που δεν ανέφερε γιατι ,όπως ενημέρωσε δεν το ειδε, ηταν ότι ο αναπτήρας βρηκε τον Καπίνο .

Κατά ταλοιπα σημειωσε την ριψη των αντικειμενων οποτε δεν υπαρχει συγκάλυψη γεγονότων  οποτε ο ΟΦΗ θα κληθει σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών του.

Ο Κουτσιαύτης βαρύνεται ότι στη φάση που προηγήθηκε του τέρματος του Παναθηναικού δεν σημειωσε φάουλ που εκανε ο Μπέργκ στον Ζε Εντουάρντο ενώ ο βοηθος Κωσταρας γιατι δεν σηκωσε οφσαιντ τον Ροθύθη πριν ο Ρεσβάνης τον κρατήσει από το χερι και υποπέσει σε πέναλτυ.Σημειώνεται πως ο Κωσταράς είναι ο βοηθός που στο μάτς της 21ης αγωνιστικής Σκοντα Ξάνθη-Ολυμπιακός ειχε υποδειξει στον Αρετόπουλο την αποβολη του Χολέμπας.