Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Την πίτα τους έκοψαν την Κυριακή το βράδυ στο «Αστόρια» οι διαιτητές ποδοσφαίρου του Ηρακλείου (ΣΔΠΗ).

Το παρών έδωσε όλη η οικογένεια των διαιτητών. Βραβεύθηκαν ο Κώστας Διβινής (πρώην πρόεδρος των διαιτητών), ο Γιώργος Τερεζάκης (πρώην διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας), ο Γιάννης Τορνεζάκης (ιδρυτικό μέλος του ΣΔΠΗ), αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαλκιαδάκης, για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο. Παρόντες ήταν και μέλη άλλων συνδέσμων διαιτητών της Κρήτης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.
Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο διαιτητής Σούπερ Λίγκ Θανάσης Γιάχος  ο οποίος θα σφυρίξει το παιχνίδι του ΟΦΗ  με τον Πανθρακικό στο Γεντί Κουλέ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλάκης ανακοίνωσε ιδιαίτερα συγκινημένος την αποχώρηση του απο την προεδρία. Κοντά στο Πάσχα θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου .Συγκεκριμενα  τόνισε  «πήρα αυτην την απόφαση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Δεν ανακοίνωσα νωρίτερα τίποτα και σε κανένα, γιατί δεν ήθελα να δεχθώ πίεση, να αλλάξω την απόφαση μου. Με τις υποχρεώσεις που έχω, δεν μπορώ να συνεχίσω. Θα βγάλω εις πέρας όλες μου τις υποχρεώσεις προς τον σύνδεσμο  και κοντά στο Πάσχα θα γίνει συμβούλιο για το νέο πρόεδρο. Υπάρχουν αξιόλογα στελέχη για να συνεχίσουν».

Πηγη www.prismasport.gr