Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ο ορισμος του Αθηναίου ρέφερυ Χαρη Καλογερόπουλου στον πρωτο ημιτελικο του κυπελλου Ολυμπιακου-ΠΑΟΚ μπορει να θεωρηθει ρίσκο .Ομως ο Δημήτρης Καλύβας εκανε την υπερβαση και εβαλε ένα διαιτητή που εχει ικανότητες να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά Κι εδώ πρεπει να σημειώσουμε ότι καπως ετσι πηραν το βάπτισμα και αυτοι που εγιναν διεθνείς ,Κανένας δεν βρέθηκε ετοιμος στην αφετηρία  Κι αυτό πρεπει να υπογραμιστει .

Στο χερι του Καλογερόπουλου λοιπον είναι να αρπαξει την ευκαιρία Να κλεισει τα αυτια και να μη  δωσει βάση στα οσα γράφουν η διαλαλουν .Οποιος και να οριζονταν τα ιδια θα ελεγαν . Παντως εκανε εντυπωση ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εβαλε στο επισημο σαιτ της το παλμαρέ του Αθηναίου διαιτητή που βρέθηκε στην Τούμπα ως τέταρτος στο ματς του πρωταθλήματος  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1  με ρέφερυ τον Κάκο Κι ακομη ότι στέκεται στο πεναλτυ που εδωσε υπερ των ερυθρόλευκων στη συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης παροτι δεν υπηρξε όχι μονο δηλωση αλλα ουτε καμμια ανακοινωση η διαμαρτυρια της Τριπολιτσιώτικης ΠΑΕ.( ο συντάκτης του ρεπορτάζ μιλαει για φρικτά παράπονα  αλλα το ερωτημα είναι που τα διάβασε και τα αναφέρει)

Δειτε το γράφει ο ΠΑΟΚ  στην επίσημη ιστοσελίδα του

«Τον 31χρονο Χαράλαμπο Καλογερόπουλο όρισε η ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 2/4, 19.00).

Ο Καλογερόπουλος που εργάζεται ως αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, είχε διαιτητεύσει εφέτος τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (4-0) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-0), όπου άφησε τους φιλοξενούμενους από την Αρκαδία με φρικτά παράπονα για το πέναλτι που υπέδειξε και με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι στο 72’.

Ο Καλογερόπουλος έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στο καλοκαιρινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ…

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών), τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) και επιπρόσθετοι διαιτητές στις δύο περιοχές οι Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Αναλυτικά τα ματς των δύο ομάδων που έχει σφυρίξει ο Καλογερόπουλος είναι:

2011-12

Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 0-2 (18/12/11)

ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας 2-0 (18/4/12)

2012-13

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1 (16/3/13)

Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (6/1/13)

Ολυμπιακός – Πανθρακικός 6-2 (18/4/13)

2013-14

Ολυμπιακός – Ξάνθη 4-0 (14/9/13)

Ολυμπιακός – Αστέρας 2-0 (7/12/13)

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 2-1 (2/2/14)».