Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 Μετά από 9 χρόνια παρουσίας μου στα γήπεδα του Πειραιά και της υπόλοιπης Ελλάδας με συμμετοχή σε όλες τις τοπικές και εθνικές κατηγορίες, αποχωρώ από την ενεργό δράση.

 Γνωρίζω πως η απόφασή μου αυτή πιθανόν να ξενίσει και να εκπλήξει κάποιους, όμως είναι πλήρως συνειδητοποιημένη και εναρμονισμένη με τις νέες προτεραιότητές μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τον Σ.Δ.Π. Πειραιώς απ’ όπου «γεννήθηκα» διαιτητικά, τις Ε.Δ. Πειραιά που με εμπιστεύτηκαν τόσα χρόνια πρωτοστατούντος του κ.Χαράλαμπου Μοιραδωράκη και ασφαλώς την πλειοψηφία των στελεχών της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. με προεξάρχοντα τον κ. Γιώργο Δούρο. Επίσης ιδιαίτερα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ηλία Σπάθα για τον συμβουλευτικό και καθοδηγητικό ρόλο του σε όλη αυτή την πορεία.

 Αποχωρώ γεμάτος γνώσεις, εμπειρίες και φιλίες που θα με συνοδεύουν και εύχομαι στους πρώην πλέον συναδέλφους, ανεξαρτήτως προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών, να ‘’απολαμβάνουν το ταξίδι παρά τον προορισμό΄΄ όπως έκανα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια.

 

Μετά τιμής

Σπύρος Μιχελής

 

Διαιτητής Ε.Π.Σ. Πειραιά