Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια γροθιά 37 Ενώσεις για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ -Τι συνέβη στη σημερινή συγκέντρωση στον Βόλο

Την ισχύ και την ενότητά της έδειξε η παράταξη της εξυγίανσης που στηρίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Βόλο συγκέντρωση των Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου και το «παρών» έδωσαν 34 Ενώσεις!

Μάλιστα, ουσιαστικά αυτές είναι 37, καθώς απουσίασαν η ΕΠΣ Ηπείρου (και ο Κώστας Βρακάς) λόγω του τραγικού χαμού ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή στα Γιάννενα και η ΕΠΣ Άρτας (και ο Θανάσης Τρομπούκης), που είχε ενημερώσει ότι τα μέλη της διοίκησης ήταν υποχρεωμένα να βρεθούν σε μια εκδήλωση με απονομές. Ωστόσο και οι δύο αυτές Ενώσεις θεωρείται δεδομένο ότι θα στηρίξουν με την ψήφο τους την συγκεκριμένη κίνηση.

Η σημερινή συγκέντρωση επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η κίνηση της εξυγίανσης αποτελεί αυτή τη στιγμή την μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ότι θα είναι αυτή που θα επικρατήσει δια... περιπάτου στις εκλογές της ΕΠΟ.