Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για επαφή με το γόνατο πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους «πράσινους».

Σε αυτήν την αποκάλυψη προέβη ο βράδυ της Δευτέρας (26/10) ο Βαγγέλης Δουκάκος στο δελτίο ειδήσεων του ACTION24 «Live Sport» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Μάλιστα ο διεθνής διαιτητής όταν ρωτήθηκε και από τον παρατηρητή διαιτησίας Γιάννη Σπυρόπουλο (Φθιώτιδας) για το ένα ήταν σίγουρος και σφύριξε πέναλτι, ειπε: «Είδα ότι το φάουλ έγινε πάνω στη γραμμή. Για αυτό τον λόγο έδειξα το σημείο του πέναλτι», σημειώνοντας ότι είδε επαφή με το γόνατο του αμυντικού του Παναθηναίκού με τον ποδοσφαιριστή του «δικέφαλου».

Με τον Τρικαλινό διαιτητή συμφώνησε και ο Γιάννης Τουμπακάρης: «Έδειξε αμέσως το πέναλτι και συμφώνησα μαζί του», απάντησε από την πλευρά του, ο α” βοηθός, όταν ρωτήθηκε και αυτός σχετικά από τον παρατηρητή διαιτησίας που με την σειρά του έκανε γνωστό ότι θα κάνει χρήση βίντεο για την επίμαχη φάση, πριν συντάξει την έκθεση του, όπως και έγινε.

Μάλιστα ο Αρετόπουλος φέρεται να επεσήμανε ότι ουτε ο Ταυλαρίδης δεν διαμαρτυρήθηκε από την υπόδειξή πεναλτι. Παρόλα αυτά όμως ο παρατηρητής του έβαλε 7.9 (σοβαρό λάθος) που σημαίνει πως ο Αρετόπουλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Πηγη www.sportit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ

ιδου και η επιμαχη φαση 

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " live sport"

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έδωσε την εξήγησή του στον παρατηρητή του αγώνα, όμως τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν και γι΄ αυτό θα μπει στο περιθώριο.

Τους λόγους για τους οποίους έδωσε πέναλτι στη φάση του Ταυλαρίδη με τον Ροντρίγκες εξήγησε στον παρατηρητή Γιάννη Σπυρόπουλο ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Αρετόπουλος είπε στον παρατηρητή πως είδε την μαρκάρισμα να γίνεται πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ενώ από τη στιγμή που δεν υπήρξε διαμαρτυρία του Ταυλαρίδη εκείνος θεώρησε πως ο παίκτης παραδέχεται την παράβαση.