Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο με το 2-0 επί του Εργοτέλη και είναι πλέον στο +5 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Άγγελου Αναστασιάδη αναφορικά με τη διαιτησία.

Ο 61χρονος τεχνικός, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά, για να διαφοροποιηθεί τελείως από τη γραμμή της διοικησης των «ασπρόμαυρων», όπως αυτή εκφράστηκε τόσο το βράδυ του Σαββάτου (1/11) όσο και το πρωί της Κυριακής (2/11) και με αφορμή την  διατησία του Ηλία Σπάθα και των συνεργατών του στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν τα κάνουν, εσύ σαν ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να το ξεπεράσεις με την αγωνιστική συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, είναι πρώτο μέλημα δικό μου. Θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δίπλα, ασχολούμαι μόνο με τον αντίπαλο που έχουμε να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική. Όποιος και αν είναι αυτός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης.