Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ENA AKOMH MAIMOY ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ.ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΦΟΥΤΜΠΏΛ ΛΙΓΚ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΟΥΓΓΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SITE WWW.TRIKALAGOAL.GR

"Αλήθεια έχει καμία σχέση έχει ο Διονύσης Ζούγρας με την διαιτησία; Στον ρέφερι απο την Κοζάνη αναφερόμαστε που προσπαθούσε να κάνει τα αδύνατα δυνατά ούτως ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να φύγει με τη νίκη απο το Ελευθεροχώρι.
Ο κ. Ζούγρας πέρα απο το γεγονός ότι έδινε την δυνατότητα στον Μασάδο να εκτελεί συνεχόμενα φάουλ έξω απο την περιοχή, υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι. το οποίο έγινε ήδη πρώτο θέμα και σε αθηναϊκά σάιτ, υπέρ των «ερυθρόλευκων», όταν και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, σε πέσιμο του Φλίγκου στην περιοχή.
Αντί να υποδείξει επιθετικό φάουλ στον φορ των φιλοξενούμενων για σπρώξιμο στον Καραστέργιο, έδωσε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο ματς σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού.
Το τελικό 2-2 μεταφράζεται σαν νίκη για το Ελευθεροχώρι κόντρα στα «ακριβοπληρωμένα» αστέρια της ομάδας του Βόλου, με τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν μάλιστα συγχαρητήρια στους νεαρούς παίκτες της Τρικαλινής ομάδας που είχαν να αντιμετωπίσουν πέρα απο την ιστορική ομάδα και ένα κάκιστο διαιτητή.
Η κάμερα του goaltrikala.gr τον εκθέτει ανεπανόρθωτα…

Δείτε την φάση και στο 02:45

tp://goaltrikala.gr/alithia-o-zougras-tha-sfyrixi-ke-allo-mats-to-penalti-kata-tou-eleftherochoriou/