Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

  ME σημερινη του δηλωση ο Δημητρης Ελευθεριάδης ανακάλεσε  τα οσα ειχε πει περι αναμειξης του Δημητρη Μελισσανίδη στη μη διεξαγωγη των εκλογων της ΕΠΟ τον περασμενο Οκτωβριο και επισημαινει ότι δεν ειχε καμμια σχεση  με το παραπανω θεμα υπογραμιζοντας ότι από λαθος ανεφερε το ονομα του και πως δεν ειχε προθεση να τον εμπλεξει στην αναβολη των αρχαιρεσιων στην  ποδοσφαιρικη  ομοσπονδια

 Αναλυτικα η δηλωση του προεδρου της ΕΠΣ Πιεριας Δ.Ελευθεριάδη

«Με δημόσια τοποθέτησή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκα στην αμετάκλητη απόφαση μου να απέχω από την  διεκδίκηση της προεδρεία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναφερόμενος στην διαρκή κωλυσιεργία για αναβολή των αρχαιρεσιών πέρυσι τον Οκτώβριο αναφέρθηκα  στον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερα το όνομα του , τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και δεν είχα καμία πρόθεση να εμπλέξω.

Σημασία έχει πως η ευκαιρία για συνοχή στον χώρο του ποδοσφαίρου χάθηκε , προφανώς μαζί με τις ελπίδες αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.    

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  

Πρόεδρος Ε.Π.Σ Πιερίας