Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η φάαη του 61 που μυρίζει πέναλτυ θα περάσει από το μικροσκόπιο του ο διεθνής παρατηρητής Γιώργος Μπίκας Θα δει το βίντεο αφου από τη θεση που βρισκονταν στην Ν.Σμύρνη δεν μπορούσε να εχει αποψη Κι αυτό το γνώρησε και στον διεθνη ρέφερυ Μιχάλη Κουκουλάκη με την επισήμανση πως διέκρινε επαφή . Παντως είναι μια δυσκολη φαση καθως πέφτουν πανω στη μπάλα τοσο ο Κούρντι οσο και ο Οικονόμου για να καλυψει το λάθος γύρισμα του  Μιχαήλ..

Το τι θα δειξει είναι κατι που το αποφασίζει ο διαιτητής αφου και ο β βοηθός Θανάσης Ταρανάς δεν μπορει να εχει αποψη για μια επιμαχη φαση που εξελίεσεται στην μικρή περιοχή και είναι στην διακριτικη ευχέρεια του ρέφερυ να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών ,Όλα δειχνουν ότι ο Κουκουλάκης θα εχει θεμα γιατι η εντυπωση είναι ότι υπάρχει επαφή .

Σ ότι αφορα τον πειθαρχικο τομεα ο Ηρακλειώτης ρέφερυ σωστα απέβαλε τον Καπάνταη γιατι φέρθηκε αντιαθλητικά στον διαπληκτισμό του με τον Τζημόπουλο που κι αυτος βρέθηκε εκτος αγώνα στο 63 με δευτερη κιτρινη για σκληρο μαρκάρισμα πανω στον Γουνδουλάκη Πρώτος βοηθός ηταν ο Γιώργους Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και τέταρτη ηταν η Θάλεια Μήτση.