Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ENA ακομη παραδοσιακο καστρο επεσε αποψε και θα ανατειλει μια νεα μερα για το ποδοσφαιρο στην Αχαια Η ΕΠΣ αλλαξε χερια . Οι εκλογές που πραγματοποιηθηκαν το βράδυ της Τετάρτης  ανέδειξαν νικήτρια την παράταξη που έχει ως επικεφαλής τον Άγγελο Δανιήλ με 66 ψήφους.Ηταν μια νικη και της συμμαχιας  που ειχε ριξει ολο το βαρος της στην Αχαια ιδιαιτερα η ΑΕΚ και ο Δημητρης Μελισσανιδης

Η παράταξη που είχε ως επικεφαλής τον προηγούμενο πρόεδρο, Δ. Μπαλαφούτη, πήρε 44 ψήφους. Η παράταξη του Αγγελου Δανιήλ θα έχει οκτώ μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και η παράταξη του Δημήτρη Μπαλαφούτη, ο οποίος εξελέγη στο νέο ΔΣ, τρία μέλη.

«Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά» δήλωσε ο Αγγελος Δανιήλ.

Σε επίπεδο ΕΠΟ και συσχετισμού δυνάμεων Ενώσεων, η ΕΠΣ Αχαϊας ήταν μια Ένωση που παρέμενε πιστή στο προηγούμενο  χρεοκοπημένο «σύστημα ΕΠΟ» ,Μαλιστα τον
περασμένο Δεκέμβριο, ο πρώην πρόεδρός της, Δ. Μπαλαφούτης, ανατράπηκε από την διαμορφωμένη πλειοψηφία εντός ΔΣ.επανηλθε με προσωρινη δικαστικη αποφαση αλλα στο τελος δικαιωθηκε η πλειοψηφια πουη τον ειχε εκθρονισει

Ο νέος πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, έχει ήδη δηλώσει ότι στηρίζει την παράταξη που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο. Επομένως και αυτή η Ένωση περνά ολοκληρωτικά στην παράταξη των Ενώσεων που θέλουν αλλαγή στην ΕΠΟ και απαλλαγή από πρόσωπα, καταστάσεις και νοοτροπίες που έφτασαν το ποδόσφαιρο στο έσχατο σημείο της παρακμής και της ανυποληψίας.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έως σήμερα, στις Ενώσεις που έγιναν εκλογές, επανεξελέγη διοίκηση που υποστήριζε το προηγούμενο «σύστημα ΕΠΟ» μόνο στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η ΕΠΣ Ηλείας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και παρότι θα ψήφιζε τον διάδοχο του Γκιρτζίκη, Δ. Ελευθεριάδη, αν γίνονταν εκλογές στην ΕΠΟ τον περασμένο Οκτώβριο, δεν μπορεί σήμερα να θεωρηθεί δεδομένη.

Αντίθετως το «σύστημα» έχασε την ΕΠΣ Ημαθίας, έχασε ολοκληρωτικά τις ΕΠΣ Σερρών και ΕΠΣ Αχαϊας, ενώ στις ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Χαλκιδικής και ΕΠΣ Φθιώτιδας επανεξελέγησαν διοικήσεις που έχουν ήδη συνταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγελη  Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ, η οποία (η υποψηφιότητα) πλέον διευρύνει συνεχώς την αναμφισβήτητη πλειοψηφία της στο χώρο των Ενώσεων.

 Εκλέγονται από της Π.Α.Σ.:

Οι Άγγελος Δανιήλ 59 ψήφους, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος 43 ψήφους, Ντάσιος Κωνσταντίνος 41 ψήφους, Χριστόπουλος Οδυσσεύς 33 ψήφους, Πλώτας Αθανάσιος 32 ψήφους, Σαρρής Δημήτριος 30 ψήφους, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος 30 ψήφους και Βουκελάτος Βασίλειος 27 ψήφους.Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται Μπογιάκης Αλέξανδρος με 34 ψήφους και Σακελλαρίου Ανδρέας με 31 ψήφους.

Από την Π.Ε.Σ. εκλέγονται: Οι Μπαλαφούτης Δημήτριος 44 ψήφους, Πλούμης Χρήστος 39 ψήφους και Γκοτσόπουλος Γιώργος με 28 ψήφους. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκε η κυρία Χρυσούλα Σταθοπούλου.