Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

TA πραγματα στην διαιτησια αλλαξαν και αυτό δεν μπορουν να το χωνεψουν καποιοι που νομισαν ότι θα συνεχιζεται η ασυλια και ειτε σφυριζουν καλα η ασχημα και προκαλουν θα ειναι παντοτε σε δραση Αυτά τελειωσαν Το διδυμο πορευεται εχοντας κανει τα πλανα του και φαινεται ότι εχουν θεσει στο περιθωριο εκεινους που δεν υπολογιζουν γιατι όχι μονο προκάλεσαν αλλα συνεχιζουν να προκαλουν ωρισμενοι  παροτι πηραν  κι άλλη ευκαιρια

Το εγχειρημα τους θα συνεχιστει με την επιστροφη εκεινων που οι δυαλυτες της διαιτησιας αφησαν τον περασμενο Αυγουστο εκτος πινακων και φυσικα με ανοικτους πινακες από τη φουτ μπώλ λιγκ στην σουπερ λιγκα που σημαινει ότι θα παρουν κι αλλοι ρεφερυς ορισμο.

Οσο για τις συναντηση που ειχε σημερα ο προεδρευων της ΚΕΔ Σταυρος Τριτσωνης με τον αντιπροεδρο του Παναθηναικου κ.Χρηστο Παναγόπουλο ηταν προκαθορισμενη που παραλληλα ειδε και τον προεδρο της ΕΠΟ Ι.Δροσο

Αφορμή για την εν λόγω συνάντηση ήταν η επίσκεψη του Γιάννη Βρέντζου στην ΚΕΔ την περασμένη Πέμπτη (01/12), η οποία σύμφωνα με πηγές από την Ομοσπονδίας έγινε χωρίς να υπάρξει κάποια προσυνεννόηση.

Ετσι, ο κ. Παναγόπουλος με επιστολή του στον πρόεδρο της ΠΔΕ της ΕΠΟ την Παρασκευή (02/12) ζήτησε να συναντηθεί και ο ίδιος με τα μέλη της ΚΕΔ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκησε περίπου 20 λεπτά, με τον κ. Παναγόπουλο να φέρεται να ζήτησε ισονομία στους αγώνες του Παναθηναϊκού.

 

Επειτα από τις δύο προαναφερθείσες επαφές, η ΕΠΟ επικοινώνησε τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον ΠΑΟΚ και τους ενημέρωσε ότι εάν το επιθυμούν μπορούν να συναντηθούν με τα μέλη της ΚΕΔ.