Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

THN ..γνωστη καραμέλα με την μετακληση ξενων διαιτητων επανεφερε η αθλητικη ηγεσια καθωσ και η προσωρινη διοικουσα επιτροπη της ΕΠΟ λες και η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ειναι το μονο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο Ελληνικο ποδοσφαιρο που μαστιζεται απο ανοπικτα μετωπα και το κυριωτερο πλην της σουπερ λιγκα οι αλλες κατηγοριες ειναι ααν μην υπαρχουν με την ελλειψη πόρων Και το ερωτημα που γενναται ειναι καλες οι προτασεις για να ερχονται για ενα διαστημα να σφυρζουν ξενοι Ποιος θα ειναι εκεινος που θα λεει για το ταδε ματς πρεπει να μας στειλει τριαδα η Α χωρα για το δεινα αγωνα εκεινη η χωρα,γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ χωρα που θα ΕΧΕΙ διαθεσιμεσ για την ΕΛΛΑΔΑ ΟΚΤΩ ΤΡΙΑΔΕΣ Αρα ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΑΠΟ διαφορες χωρες και βεβαια οχι ΟΝΟΜΑΤΑ πρωτης γραμμης αλλα δευτεροι και τριτοι που παντως δεν θα ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Η καραμέλα γρηγορα θα λυωσει αν αποφασιστει να ερχονται ξενοι Μ ενα ακομη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ποιος θα αναλαβει το κοστος οταν η καθε ΤΡΙΑΔΑ θα στοιχιζει 10.000 ευρω και εδω η σουπερ λιγκα δεν μπορει να πληρωσει τα ταξι των διαΙτητων και εχει εκκρεμοτητες απο περσινα ματς 

ΟΛΑ αυτα τα θετουμε ΣΑΝ προβληματισμο γιατι ο νεος υφυπουργος αθλητισμου πολλα πραγματα δεν κατεχει και νομισε με το να πει να ερχονται ξενοι θα λυθει και το προβλημα ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και στην Ευρωπη περισσοτερα και πιο κραυγαλεα Αλλο που εδω υπαρχει προκαταληψη και καποιοι διατητες οργιασαν γιατι υπηρχε ατιμωρησια Αυτο ναι πρεπει να κοπουν κεφαλια και να συνετιστουν οι υπολοιποι κανοντας νεους πινακες Αλλα πρεπει να δουμε και την οικονομικη κατασταση της χωρας Τα κοστη ειναι μεγαλα και οι ξενοι δεν θα συνεισφερουν στο παραμικρο Επειτα ποιοι θα ειναι οι παρατηρητεσ και που θα πηγαινει η εκθεση τους σε τυχον χτυπητα λαθη των ξενων ρεφερυς 

ΟΣΟ για την περιοητη ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ διαιτησιας δεν  μας λενε τι περιμενουν ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ κανενα ..μαγικο κουμπί και σ ενα χρονο θα βγαλουν διαιτητες για τις μεγαλες κατηγοριες ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ χρειαζεται για να παιξει ενας νεος στην αουπερλιγκα Μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν Σχολες γινονται απο τις επιτροπες διαιτησιας των ΕΠΣ και βγαινουν νεοι διαιτητες Τι καινουργιο θα φερει  η εθνικη σχολη Αυτα ειναι παραμηθια και σε δουλεια να βρισκομαστε 

ΟΣΟ για το ..πυροτεχνημα για επαγγελματικη διαιτησια ειναι το μονο ΕΥΚΟΛΟ Την Τραπεζα να βρουν και να πληρωνουν γιατι εδω μιλαμε για συμβασεις και ασφαλιση των διαιτητων με στανταρ αποδοχες αλλα και μπονους για καθε συμμετοχη σε αγωνα Αν ταχουν οι ΠΑΕ και τρεχουν απο τα ..μπατζακια τους εμπρος προχωρηστε Ο δρομος ειναι ανοιικτος και τα σκυλια δεμενα .

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον επιτετραμμένο FIFA και UEFA στην Ελλάδα, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον πρόεδρο της Π.Δ.Ε της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Δρόσο, καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο της UEFA κ. Άντζελο Ρηγόπουλο.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε στενή και συνεχή συνεργασία με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες και την ΠΔΕ της ΕΠΟ, με στόχο την εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ένα κοινό πλάνο αντιμετώπισης της έκρυθμης, στην παρούσα φάση, κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τα αλλεπάλληλα φαινόμενα βίας.  

Από την πολιτική ηγεσία προτάθηκε ο ορισμός ξένων διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας για διάστημα που θα οριστεί από κοινού εν ευθέτω χρόνω, ίδρυση σχολής διαιτησίας, ώστε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα η ελληνική διαιτησία να λειτουργήσει σε επαγγελματικό καθεστώς και τονίστηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των πολεμικών καλεσμάτων από τον Τύπο με αποτέλεσμα την προαγωγή φαινομένων βίας.

 Σε ό,τι αφορά τα θέματα Τύπου, ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε συνάντηση με τα προεδρείο των οικείων δημοσιογραφικών Ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, ώστε να ακούσει την άποψή τους και να συνυπολογίσει τις εκτιμήσεις τους, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα».

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Σ.ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

«Σας ενημερώνουμε ότι η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα, παρουσία των υπευθύνου  της FIFA για την Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του εκπροσώπου της UEFA κ. Άγγελου Ρηγόπουλου. Παρέστησαν όλα τα μέλη, εκτός  του κ. Γεωργίου Μπίκα.

Ο κ. Κουτσοκούμνης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της FIFA και της UEFA, μετά τα χθεσινά γεγονότα, για την κατάσταση στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ενημέρωσε την ΠΔΕ ότι επίκειται ειδική σύσκεψη μεταξύ της FIFA και της UEFA για την Ελλάδα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στο θέμα της διαιτησίας και της διεξαγωγής των εθνικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Κουτσοκούμνης αναφέρθηκε στην σημερινή συνάντησή του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και ζήτησε την αυστηροποίηση του υπάρχοντος  πειθαρχικού κανονισμού αναφορικά με τη συμπεριφορά των παραγόντων σε θέματα διαιτησίας.

Η ΠΔΕ αποφάσισε καταρχάς την παροχή πλήρους υλικής στήριξης στον κ. Γιώργο Μπίκα, τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την SuperLeague, ορίζοντας εμπειρογνώμονα για τις δέουσες  περεταίρω ενέργειες.

Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΠΔΕ να μην επαναρχίσουν οι εθνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εφόσον δεν ανακοινωθεί πρώτα το επίσημα πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πυρκαγιά στην κατοικία του κ.Μπίκα.

Η ΠΔΕ επισήμανε ότι «η διακοπή δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν μόνον υπό συνθήκες ασφάλειας για όλους» άποψη που συμμερίσθηκαν και οι FIFA/UEFA.

Αποφάσεις από την ΠΔΕ για το θέμα της διαιτησίας θα ληφθούν μετά την προαναφερθείσα σύσκεψη FIFA και UEFA. Σύμφωνα με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές εξετάζεται ακόμα το επόμενο μοντέλο λειτουργίας της ΚΕΔ, και οι περιπτώσεις που εξετάζονται αφορούν έως και τον διορισμό ξένου αρχιδιαιτητή ή ξένων διαιτητών σε αγώνες της SuperLeague.

Η ΠΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να προσκαλέσει άμεσα σε άτυπη σύσκεψη τους ιδιοκτήτες-μεγαλομετόχους-προέδρους των 4 μεγάλων ΠΑΕ, και του προέδρου της SuperLeague.

Η ΠΔΕ αποφάσισε ακόμα:
• Την άμεση έναρξη της προεργασίας για την μελέτη και ανάλυση του υφισταμένου νομικού πλαισίου που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να επιτευχθεί  η πλήρης εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας με το καταστατικό της  ΕΠΟ και της FIFA.
• Την σύγκλιση ειδικής Γενικής Συνέλευσης  για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».