Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Στο αστυνομικό τμήμα Κατσικάς οδηγήθηκε ο προπονητής των Σερβιανών Σωτήρης Δογορίτης μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο βοηθός της αναμέτρησης Σερβιανά-Ελεούσα Θεόφιλος Μωϋσιάδης.

 Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Στο 36' του παιχνιδιού ο προπονητης των Σερβιανών επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό Μωυσιάδη με αφορμή την ακύρωση ενός γκολ του Θανάση και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Ο κ. Δογορίτης κινήθηκε εναντίον του βοηθού και μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο διαιτητής Μάντζιος και οι βοηθοί Πασχάλης και Μωϋσιάδης δεν ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, μέχρι να καταφτάσει το περιπολικό της αστυνομίας και να συλληφθεί ο προπονητής των Σερβιανών, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας του και βρίσκονταν στην κερκίδα.

 Τελικά ο κ.Δογορίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και συνελήφθη, οδηγούμενος με το περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα Κατσικάς. Εκεί βρίσκεται αυτή την ώρα σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας του Θρίαμβου Σερβιανών. Ο προπονητής έδωσε προηγουμένως κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας, ενώ τώρα δίνουν κατάθεση οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Πάντως στην Κατσικά δεν έχει βρεθεί κάποιος εκπρόσωπος του ΣΔΗΠ.

Πηγή : passports.gr 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χ.ΚΑΛΥΒΑΣ