Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Δύσκολο έργο θα έχουν οι Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας στο θέμα της διαιτησίας σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Γιώργο Βούλγαρη και όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κύρου Βασάρα, λέγοντας πως κορόιδευε τον κόσμο. 

Αναλυτικά 

«Τα στελέχη που πληροφορήθηκα ότι θα αναλάβουν την τύχη της διαιτησίας είναι αξιόλογα αλλά κρατάω επιφυλάξεις. Οι Μπίκας, Τσαχειλίδης, Καλύβας δεν ξέρω όμως εάν θα μπορέσουν να προσφέρουν, αναλογιζόμενος την κατάσταση στη διαιτησία. 

Τα παιδιά θα βρούνε πολλές δυσκολίες, η διαιτησία έχει διαλύσει. Δεν ξέρω τι στελέχη θα μπορέσουν να επιλέξουν για να πετύχουν το ρόλο τους, υπάρχει έλλειμμα! Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσα τις κινήσεις των διαφόρων συνδέσμων και έβλεπα να έχουν απομακρύνει αρκετά άτομα. 

Ο κύριος Βασάρας όταν είχε αναλάβει τις τύχες τις διαιτησίας επικαλούμενος τάχα εντολές της ΦΙΦΑ, είχε απομακρύνει όλους τους παλιούς διαιτητές λόγω της μεγάλης τους ηλικίας. Όμως, κορόιδευε τον κόσμο λέγοντας ότι το επέβαλε η ΦΙΦΑ, ενώ η ΟΥΕΦΑ είχε την ίδια ώρα στα στελέχη της τον Μισέλ Βοτρό που τότε ήταν 73 ετών».