Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΕΝΑ ακομη ματς στην Ευρωπη θα διευθυνει ότι ο Τασος  Σιδηρόπουλος Ορίστηκε να σφυριξει  ματς για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 (European Qualifiers), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Παραλληλα Καλογεροπουλος και Κυζας θα διευθυνουν ματς των νεων για το τσαμπιονς λιγκ Συγκεκριμενα

 ο Χαρης  Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε  στον αγώνα της φάσης των ομίλων

του UEFA Youth League μεταξύ Λουντογκόρετς-Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την

1/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν και Ιωάννης Σίπκας.

Και ο Γιωργος Κύζας  στο παιγνιδι τον αγώνα  Μακάμπι Χάιφα-Ντινάμο Μόσχας, οο οποίος θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Παναγιώτης Μεσσήνης.

 

Εξαλλου η  διαιτητής Ευθαλία Μήτση ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Τβέντε-Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16-11-2016. Βοηθοί της θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Μαρία Κουπαράνη ενώ χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη.

Επίσης, η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women's Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου-Ροσίγιανκα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9/11/2016.