Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Τα ο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ με ψήφους 8-0, να περάσει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και στις εκλογές της 26ηςΟκτωβρίου να ψηφίσει την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου! Επίσης το ένα μέλος που έλειπε, ενημέρωσε για την στήριξή του, συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικά 9-0.

Και όλα αυτά, παρά τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς που –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- εξέφρασε στην αρχή του Δ.Σ. της Ένωσης ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαντζίμας,(ΦΩΤΟ 1 ) οποίος στη συνέχεια πείστηκε και συμπορεύτηκε.

Πρόκειται για ακόμη ένα ηχηρό «χαστούκι» για το σημερινό καθεστώς που διαφεντευει  τον χώρο του ποδοσφαίρου και το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνη, η ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ψηφίσει «σπασμένα» (2-1) ΥΠΕΡ του διοικητικού απολογισμού του Γιώργου Γκιρτζίκη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος είχαν ψηφίσει «ναι», ενώ ο γενικός γραμματέας  Διωτης (φωτο 2) ειχε καταψηφισει με συνεπεια να δημιουργηθει μια αναταραχη 

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η ΕΠΣ Ευρυτανίας πάει πλέον στις εκλογές με 3-0 υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου!