Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

O Kύρος Βασάρας όπως αναφέρει το στενό του περιβάλλον αποτελεί παρελθόν από το πόστο του επιδιαιτητή, ωστόσο τα όσα κατάφερε να κάνει στο μικρό ομολογουμένως διάστημα που βρέθηκε σε αυτή τη θέση εξακολουθούν να απασχολούν την ελληνική κοινή γνώμη. 

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειχε εκδοσει ανακοινωση  εναντιον του μετα το ματς με την Βεροια  που μεταξύ άλλων ζητούσε την άμεση απαλλαγή του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, επανήλθε και μέσω διαρροής έθεσε ορισμένα "καυτά" ερωτήματα τα οποία αναζητούν απάντηση.

Αρχικά, στον Δικέφαλο, αναρωτιούνται τους λόγους όπου ο Κύρος Βασάρας δεν διέρρευσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει την 1η Οκτωβρίου μετά την ομοβροντία των ανακοινώσεων όλων των ομάδων εναντίον του.

Στη συνέχεια, διερωτώνται τους λόγους για τους οποίους η θητεία Βασάρα δεν παρατάθηκε αυτόματα μαζί με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Το πιο σημαντικό ωστόσο σημείο της διαρροής έχει να κάνει με το κομμάτι που αναφέρεται στην αλλαγή του αρχικά ορισθέντα βοηθού Δόση στο παιχνίδι με τη Βέροια. Μια αλλαγή που έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Γκρούτση, με την αιτιολογία ότι ο συγκεκριμένος είχε παίξει την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Βέροια, δηλαδή σε ένα παιχνίδι που έγινε τρεις αγωνιστικές πριν.

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα δεν στέκονται μόνο εκεί και προτίθενται αν αυτό αποδειχθεί να κινηθούν και νομικά, ενώ στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, δεν αποκλείουν αυτή «η προσχηματική αποχώρηση του Βασάρα από τη θέση του επιδιαιτητή, σε συνδυασμό με την παραπάνω πληροφορία της αλλαγής του α' βοηθού στο παιχνίδι με τη Βέροια να είναι και ο λόγος για τον οποίον ο πρώην Ελληνας διαιτητής παρέμεινε στη θέση του, με σκοπό να εκδικηθεί για λογαριασμό του συστήματος, την ομάδα του ΠΑΟΚ που εδώ και καιρό ξεκίνησε τον αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».