Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένα είναι βέβαιο: είτε το θέλουν είτε όχι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Δ. Γκρούτσης και ο επιδιαιτητής Κ. Βασσάρας, οι διαιτητές που έχουν τεθεί εκτός, μέχρι νεοτέρας, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Και αυτό δεν είναι κάτι που το έχει θέσει ως υποχρέωση ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα Δ. Σαραιδάρης, αλλά είναι απαίτηση των υγειών δυνάμεων του ποδοσφαίρου, που αύριο θα είναι διοίκηση της ΕΠΟ, να γίνει κάθαρση στους πίνακες της διαιτησίας. 

Έτσι, πρέπει να το πάρουν χαμπάρι, ότι ο Αρμαγεδδών καταφθάνει και δεν πρόκειται να σωθεί κανείς. Πισωγυρίσματα, ότι ο τάδε είναι φίλος του Α ή του Β και πρέπει να μείνει, δεν πρόκειται να περάσουν. Η απόφαση, τόσο του επικεφαλής όσο και της αντιπολίτευσης Ε. Γραμμένου, είναι δεδομένη. Θα γίνει κάθαρση πρώτα από την Σούπερ Λίγκα, και μετά μέσω της ΚΕΔ, στη Football League, όσο και στην Γ' κατηγορία.

Και επειδή κάποιοι λένε "Μα δεν θα πειράξουν τον πίνακα των διεθνών", έχουμε να τους πληροφορήσουμε, ότι αυτός θα αποσταλεί στην ΟΥΕΦΑ από την νέα διοίκηση της ΕΠΟ και ασφαλώς θα υπάρχουν ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ. Όσοι επενδύουν στην στήριξή τους από τον Βασσάρα, θα πάρουν το μήνυμα την κατάλληλη στιγμή, αφού θα αντιληφθούν ότι με την νέα εποχή στο ποδόσφαιρο, ο Βασσάρας θα αποτελέσει παρελθόν για την διαιτησία.

Την Δευτέρα το βράδυ, η ΕΠΣ Χαλκιδικής αποκτά αιρετή διοίκηση και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω εμείς, αφού ο επικεφαλής της παράταξης και την Δευτέρα πρόεδρος της νέας διοίκησης, Σ. Σαρηγιαννίδης, έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της παράταξης Β. Γραμμένου. Εκλογές έχουν προγραμματιστεί στις 24/9 και στην ΕΠΣ Καστοριάς, που και αυτή έχει δώσει το στίγμα της ότι είναι με την παράταξη του Γραμμένου. 

Όμως, η αντιπολίτευση δεν σταματά. Συνεχίζει με την συνδρομή και της συμμαχίας, να... φορτώνει το φέρρυ μποτ και με άλλες ΕΠΣ, και θα εκπλαγούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα ανακοινωθούν και οι άλλες ενώσεις που εντάχθηκαν στην παράταξη της νίκης. Όσο για τα... παπαγαλάκια που γράφουν και διαρρέουν ότι η μία ή άλλη ένωση έχει πρόβλημα, τους παραπέμπουμε στις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου, που δεν προσβάλλονται και είναι τελεσίδικες. 

Και μία λεπτομέρεια: το διαιτητικό θα είναι εκείνο που θα ορίσει την προσωρινή διοίκηση για να πραγματοποιήσει την Γ.Σ. για την ανάδειξη των μελών της εκλογικής επιτροπής, αλλά και για την εκλογή της νέας διοίκησης.