Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ένα ακομη κάστρο επεσε και περιήλθε στην  παραταξη Γραμμενου Προκειται για την ΕΠΣ Αχαιας για την οποια σας ειχαμε αναφερει ότι εχει κανει βηματα προοδου και αλλαγης στρατοπεδου καθως η πλέιοψηφια αντεληφθη ότι η ενωση πρεπει να είναι με τους νικητες και όχι με τους ηττημενους που τους οδηγουσε ο Δημητρης Μπαλαφούτης παροτι δηλωνε ενθερμος οπαδος της ΑΕΚ .

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας συνεδρίασε την Τετάρτη 14/9 και προχώρησε σε αναδιάρθρωση του συμβουλίου. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλαφούτης, μαζί και άλλα τρία μέλη που έμειναν να τον υποστηρίζουν, ήταν απόντες από το Δ.Σ., το οποίο τους «υποβίβασε» (και τους τέσσερις) σε απλά μέλη και ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Άγγελο Δανιήλ με 6 ψήφους υπέρ και 1 «παρών».

Η Αχαΐα ήταν ένα από τα "κάστρα" που στήριζε τις διοικήσεις της ΕΠΟ και πλέον πέρασε στα χέρια της αντιπολίτευσης, όπως είχε συμβεί και με την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Αντιθέτως, από τη ΓΣ του Ιουνίου μέχρι και σήμερα η "παράταξη Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη" κέρδισε μόνο της ΕΠΣ Χανίων.

Για την ανατροπή στην ΕΠΣ Αχαΐας υπήρξε έντονο παρασκήνιο και ήρθε με την συσπείρωση των τεσσάρων αντιπολιτευόμενων μελών και την προσθήκη άλλων δύο, που μέχρι πρότινος στήριζαν τον τέως πρόεδρο, Δ. Μπαλαφούτη.

 Το νέο Δ.Σ., όπως διαμορφώθηκε μετά την ανατροπή, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δανιήλ Άγγελος

Α’ αντιπρόεδρος: Μαυροκολέας Γιώργος

Β’ αντιπρόεδρος: Κουλούρης Άγγελος

Γενικός γραμματέας: Μπασκούτας Ελευθέριος

Ταμίας: Χριστόπουλος Οδυσσέας

Αναπλ. γενικός γραμματέας: Σαρρής Δημήτριος

Αναπλ. ταμίας: Πλώτας Αθανάσιος

Μέλη: Μπαλαφούτης Δημήτριος, Γκοτσόπουλος Γεώργιος, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Φλωράτου-Γασπαρινάτου Έμμυ

Δανιήλ: «Στηρίζουμε την παράταξη του

Βαγγέλη Γραμμένου»!

Μετά το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, ο νέος της πρόεδρος, Άγγελος Δανιήλ, προέβη στην εξής δήλωση:

«Παρά την προσπάθεια αυτών που εκπροσωπούν το παρελθόν, η ΕΠΣ Αχαΐας άλλαξε από σήμερα σελίδα και θα πορεύεται με διαφάνεια και απόλυτη ενημέρωση στα σωματεία της.

 

Δηλώνουμε προς όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.