Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 ΟΣΟΙ βρισκονται κοντα στην παραταξη Γραμμενου και στη συμμαχια ξερουν ότι οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ εχουν κριθει πριν στηθει η καλπη Κσι δεν το λενε αλαζονικα αλλα ρο βασιζουν στην δυναμη των ΕΠΣ που εχουν ενταχθει στην κινηση και επιζητουν την αλλαγη στην ΕΠΟ και το ποδοσφαιρο

Είναι χαρακτηριστικο ότι μεσα στην εβδομαδα θα εχουμε κι άλλες προσχωρησεις στην παραταξη Γραμμενου Και όπως σημερα αποκαλυπτεται η αρχη θα γινει από την ΕΠΣ Αχαίας και επεται συνεχεια Μιλαμε για ΕΠΣ χωρις να αναφερομαστε στην Χαλκιδικη που κανει εκλογες την άλλη Δευτερα και την Καστορια που παιρνει σειρα για να αποκτησει αιρετη διοικηση Είναι άλλες που ανεβαζουν τον συνολικο  αριθμο στα υψη και αποδυναμωνουν τους αντιπαλους Κατι που θα φανει στις 24/9 όταν θα γινει η μυστικη ψηφοφορια για την εκλογικη επιτροπη Εκει θα θα φανει η μεγαλη διαφορα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SDNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

  

‘Το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω και γίνεται χείμαρρος που παρασύρει τα πάντα: Το «συστημικό κάστρο» της ΕΠΣ Αχαΐας πέρασε στο «στρατόπεδο» της αντιπολίτευσης και στέλνει μήνυμα μεγάλης νίκης!

Στις αρχές τις εβδομάδας τα έξι από τα 11 μέλη του ΔΣ διαχώρισαν τη θέση τους από τις επιλογές του προέδρου, Δ. Μπαλαφούτη, ο οποίος, αν και φίλαθλος της ΑΕΚ, αποτελεί ένα από τα στηρίγματα της «παράταξης Σαρρή – Γιρτζίκη – Eλευθεριάδη» και επρόκειτο να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Αχαΐας προκάλεσαν πανικό στο «σύστημα» που είδε να χάνει κι άλλες δυνάμεις, και ντελίριο ενθουσιασμού στην αντιπολίτευση, αφού πρόκειται για μια μεγάλη Ένωση που τα τελευταία χρόνια υπήρξε «δεκανίκι» του «συστήματος ΕΠΟ».

Ο Μπαλαφούτης γνωρίζοντας από την πρώτη ημέρα τις εξελίξεις, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΠΟ προκειμένου να πάρει οδηγίες για το πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η συμβουλή που πήρε ήταν να κερδίσει χρόνο και να καθυστερήσει τις εξελίξεις.

Όμως τα έξι μέλη του ΔΣ ζήτησαν με εξώδικα τη σύγκλιση ΔΣ.

Αν ο Μπαλαφούτης δεν πάει σε ΔΣ την Δευτέρα 12/9, τότε η πλειοψηφία η οποία τάσσεται ξεκάθαρα πλέον στο πλευρό της αντιπολίτευσης και της «παράταξης Γραμμένου», θα το συγκαλέσει μόνη της για την Τετάρτη 14/9.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση, το ΔΣ θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του προεδρείου, ο Μπαλαφούτης θα αποτελέσει παρελθόν και πρόεδρος θα αναλάβει ο Άγγελος Δανιήλ.

 

Την ίδια στιγμή και εντελώς ξαφνικά, μόλις ο Μπαλαφούτης έχασε την πλειοψηφία, έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι απειλείται η ζωή του και ότι θα προχωρήσει άμεσα σε εκλογές!!!