Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

AYTO που συνεβη στο χωρο που γινονταν η κληρωση της φουτμπώλ λιγκ να εισβαλουν χουλιγκανς με κουκούλες να διακοψουν την εκδηλωση να πεταξουν καπνογονα να προκαλεσουν υλικες ζημιες και να τραυματισουν ένα φωτογραφο την ωρα της δουλειας τους ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ απ ολο τον ποδοσφαιρικο κοσμο Προκειται για πραξεις βιας και μπορει να ειχαμε και θυματα από ατομα που πηγαν να τρομοκρατησουν να κανουν αισθητη τη παρουσια τους και να το σκασουν πριν φτασει η αστυνομία

Οι εισβολείς, περίπου 20 τον αριθμό, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πέταξαν φωτοβολίδες, αναποδογύρισαν τραπέζια, εκσφενδόνιζαν καρέκλες, κατέστρεψαν φορητούς υπολογιστές δημοσιογράφων, έριξαν κάτω κάμερες και ήρθαν μάλιστα στα χέρια με άνδρες ασφαλείας.

Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν ότι υπάρχουν παιδιά στην εκδήλωση, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε την επίθεση των κουκουλοφόρων, δέκα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φωτογράφος, ο Στέλιος Βολιτάκης, του φωτογραφικού πρακτορείου InTime, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στον χώρο στάθμευσης στα αυτοκίνητα του Σπύρου Καλογιάννη και του Θεόδωρου Καρυπίδη.Οι εισβολείς διέφυγαν πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία.

Στην εκδήλωση ως τιμώμενο πρόσωπο, έδωσε το «παρόν» και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τράπηκε άμεσα σε φυγή, αφού μεταξύ άλλων έγινε δέκτης λεκτικής επίθεσης. Στο χώρο βρίσκονταν επίσης ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία. Στο Αττικό Άλσος έπειτα από την επίθεση έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να πάρουν μαρτυρίες και το ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις είχαν ανάγκη. Επίσης μετά την εισβολή, βρέθηκε στο χώρο μπρελόκ με τα διακριτικά του Παναθηναϊκού.

ΣΤ.ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε καταδίκη της επίθεσης που σημειώθηκε στης κλήρωσης της Football League προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτή αποδεικνύει την βαθιά κρίση και την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Κοντονή: «Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά.

Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ε.ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»

Ο υποψηφιος προεδρος Βαγγέλης Γραμμένος τοποθετήθηκε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τονίζοντας ότι καταδικάζει την συγκεκριμένη κίνηση

Αναλυτικά

 

«Ως παράταξη που οραματιζόμαστε ένα αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς βία και ό,τι την προκαλεί, καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε στην κλήρωση της Football League.Για την κίνηση Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο».