Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΗΤΑΝ αναμενομενο και ετσι πηγε το πραγμα  Οι εκλογές στην ΕΠΣ Δράμας, Εξελιχτηκαν σ ένα υγιεινο περιπατο της κινησης με τον Γιωργο Χατζησαρόγλουη επικεφαλής  και  με την παράταξη Γραμμένου να προσθέτει άλλες τρεις ψήφους στο... σακούλι της και να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Σην Ένωση της Δράμας είχε οριστεί στα μέσα Αυγούστου προσωρινή διοίκηση, έπειτα από δικαστικές κινήσεις της παράταξης του Γιώργου Χατζησαρόγλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στις σημερινές εκλογές. Και πέτυχε την εκλογή του με ποσοστό...99% , καθώς αναδείχθηκε νικητής με ψήφους 42 έναντι μιάς! 

Παρα το γεγονός ότι υπηρξε λυσσαλεα αντιδραση από την αντιπολιτευση που συνολικα κατεθεσε τριες φορες ασφαλιστικα μετρα και τα εχασε( ακομη και σημαρα το πρωι ειχε κανει προσφυγη ότι δηθεν η προσκληση της Γ.Σ ηταν παρατυπη)

Τα σωματεια με συντριπτικη πλειοψηφια ανεθεσαν και παλι την διοικησης τον απερχιμενο προεδρο της αιρετης διοικησης Και αυτό από μονο του λεει πολλα Πρωτα απ όλα αναγνωριση του εργου του και εμπιστουσνη στο προσωπο του για την επομενη τετραετια

 

Έτσι, ακόμη μια Ένωση προστέθηκε σε εκείνες που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της Ομοσπονδίας με τις ψήφους τους, καθώς είναι δεδομένο ότι το κατεστημένο θα προσπαθούσε να μην της επιτρέψει να συμμετάσχει στην ψηφοφορία αν παρέμενε με προσωρινή διοίκηση.

 Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είναι γνωστό ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και έχει εκφράσει ανοικτά την υποστήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγή σελίδας στην ΕΠΟ. Κάτι που έπραξε και αμέσως μετά τον θρίαμβό του στις εκλογές, καθώς σε δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι αυτό τασσόμαστε υπέρ της πλευράς Γραμμένου. Τα σωματεία εκφράστηκαν και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.