Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο ποδόσφαιρο καθώς με απόφαση της ΕΠΟ ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 11:00 συνάντηση της αντιπροσωπείας της FIFA με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League για τη διαιτησία.

Ο εκπρόσωπος της FIFA. Kωστάκης Kουτσοκούμνης έφυγε από τα γραφεία της ΕΠΟ και κατευθύνεται προς το γραφείο του Σταύρου Κοντονή στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ δεν σκέφτονται την παραίτηση και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενος εκλογές της ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί σε ρήξη τη ΕΠΟ με τη FIFA, την ώρα που άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν θέλουν να αποκαταστήσουν τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Με βάση τα παραπάνω επανέρχεται το ενδεχόμενο διορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ από τη ΦΙΦΑ

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία ενημέρωσε για τη ματαίωση της συνάντησης:

«Σας γνωστοποιούμε ότι με επιστολή του προς όλες τις ΠΑΕ της Super League και τον ομόλογό του της λίγκας, o πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης τους ενημέρωσε ότι ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση των εκπροσώπων τους με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA».

 ΕΠΙΘΕΣΗ Α ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΕΠΟ

Για ασεβή και ανάγωγη συμπεριφορά κατηγόρησε την ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά τη ματαίωση της συνάντησης των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League με την αντιπροσωπεία της FIFA με υπαιτιότητα της ελληνικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Στις 10:27 μας έστειλε ένα mail η ΕΠΟ, με το οποίο μας ενημέρωνε για την αναβολή της συνάντησης. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς οι συνεργάτες μου ενώ ήμουν στο δρόμο χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο δεν γίνεται αυτή η συνάντηση.

Είναι μια ακατανόητη επιλογή, όχι μόνο με εξέπληξε αρνητικά αλλά φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουμε το πρόγραμμά μας, να αφήνουμε τις δουλειές μας, τις διακοπές μας και τις οικογένειες μας για να ερχόμαστε σε μια συνάντηση που δεν γίνεται.

Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται σήμερα εδώ και συνεχίζει να δείχνει το ποδόσφαιρό μας το πόσο έχει κουράσει και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι σαν να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας.

Για την ΕΠΟ έχω να πω ότι ακόμη κι αν υπήρχε μια διάθεση συμπάθειας και βοήθειας, η σημερινή της ενέργεια τα διαλύει και τα διώχνει όλα. Είναι μια ανάγωγη και ασεβής συμπεριφορά προς τις ομάδες.

 

Πρέπει να αλλάξουν όλα, δυστυχώς δεν αντέχουμε πια και σε αντίθεση με τους ανθρώπους που είναι στην ΕΠΟ, εμείς έχουμε βάλει πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο και κάποιοι έχουν καταστραφεί».