Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

 

Δεν μπορούν να οργανώσουν τίποτε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα ο Βασάρας και η παρέα του και όλα γίνονται στο πόδι.

Οι γραπτές εξετάσεις και το βίντεο τεστ των παρατηρητών και εκπαιδευτών έγινε στην κυριολεξία στο πόδι και μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Καμία επιτήρηση στις γραπτές εξετάσεις που έκανε ο καθένας ότι ήθελε Μετά λοιπόν την αποτυχημένη εξεταστέα ύλη είχαμε και γραπτές εξετάσεις της πλάκας.

Όσο για το βίντεο τεστ μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο, όλοι μαζί οι παρατηρητές και σε ένα γκρουπ περίπου των 80 ατόμων έδωσαν βίντεο τεστ!!! Ήταν μια εξέταση παρωδία όπου επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο εξευτελίζοντας την όλη διαδικασία.

Ούτε καν το ωράριο του προγράμματος που έχουν φτιάξει οι ίδιοι δεν μπορούν να εφαρμόσουν πια. Και να σκεφτεί κανείς ότι στο θέμα της εκπαίδευσης η τήρηση του ωραρίου είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μονοήμερο σεμινάριο όπου οι κόπωση των συμμετεχόντων είναι μεγάλη όπως το σεμινάριο των παρατηρητών – εκπαιδευτών που έγινε στη Βέροια την Κυριακή.

Εκεί λοιπόν αν και ανακοινώθηκε πρόγραμμα με ώρα λήξης του σεμιναρίου 18 45, η λήξη του σεμιναρίου και η αποχώρηση των παρατηρητών – εκπαιδευτών έγινε μετά τις 9 το βράδυ!!!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι, αφού δεν είστε ικανοί να τηρήσετε ούτε το ωρολόγιο πρόγραμμα τι το θέλετε και το ανακοινώνεται. Καλύτερα είναι να λέτε ότι αρχίζει τότε και λήγει όποτε να ναι!!!

Φυσικό λοιπόν είναι οι συμμετέχοντες που έχουν συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια να μπορούν να αντιληφθούν ότι φέτος όλα είναι δουλειές του ποδαριού και της τελευταίας στιγμής.

Εδώ ταιριάζει το όσα πάνε και όσα έρθουν, αλλά τους κατανοούμε δεν υπάρχει διάθεση για τίποτε…  

YΣΤ.Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ τελικα τι ειναι ..θεατής ? Στη Βεροια ουτε που ακουσαν οι διαιτητες βοηθοι και παρατηρητες της φουτμπώλ λιγκ  την ..λεπτη φωνούλα του Επειτα ποιος να τον παρει στα σοβαρα οταν η ιδια η ανυπαρκτη ΚΕΔ τον ..αγνοει Βεβαια σε λιγο θα τους αγνοησουν μια και καλη ολους