Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

H ανάπτυξη προς τη δόξα τράβα…

΄΄Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών γίνονται πλέον υπό το φως της ημέρας, υπό πλήρη διαφάνεια, επί εποχής Βασσάρα΄

Αφού να φανταστείτε τόσο η Super League αλλά ίσως και η FIFAUEFA σκέφτονται από εδώ και πέρα να ορίζουν όλα τα ματς πλέον υπό το φως της ημέρας, υπό πλήρη διαφάνεια.

Έτσι όλα τα ματς θα γίνονται τρεις το μεσημέρι, με ντάλα τον ήλιο και το ΕΚΑΒ σε ετοιμότητα για να υπάρχει διαφάνεια…

Άρα στις 20 Αυγούστου το μεσημέρι μην κανονίσετε τίποτε, ανάψτε τα κλιματιστικά, πάρτε μάσκες οξυγόνου και περιμένετε να δείτε πως τρέχουν σαν άλογα οι με υπερφυσικές ικανότητες φυσικής κατάστασης διαιτητές και ποδοσφαιριστές!!

Είπαμε η επιστήμη έχει κάνει άλματα…

Τώρα όσο για τα νυχτερινά τεστ, χωρίς προβολείς, ίσως σε Ολυμπιακά στάδια, πριν κάμποσα χρόνια, κάποιων ανδρών αλλά και γυναικών βεβαίως - βεβαίως, που είναι γνωστά και δεν ξεχνιούνται, τα εφάρμοζαν κάποιοι που δεν δικαιούνται δια να ομιλούν…

Τώρα αντί κάποιοι να συνεχίζουν να βλέπουν φαντάσματα μπροστά τους (είτε παλιούς διαιτητές, είτε κορυφαίους που μόλις σταμάτησαν, είτε κορυφαίους που θα σταματήσουν στο εγγύς ή απώτερο μέλλον) ας κοιτάξουν τα χάλια τους που έχουν δημιουργήσει ένα κάρο προβλήματα από όταν ανέλαβαν (πέρσι το καλοκαίρι με τις κάκιστες επιλογές και καρατομήσεις που έκαναν ξεσηκώνοντας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θύελλα διαμαρτυριών, κατά τη διάρκεια της χρονιάς με τους ορισμούς διαιτητών, βοηθών αλλά και των παρατηρητών που εδώ έγινε της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ, με την εξεταστέα ύλη που τα έκαναν μπάχαλο, με την εκλαΐκευση των κανόνων του παιχνιδιού που δεν βγάζει κανείς άκρη και έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και με τα αγωνιστικά τεστ που δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός).

Πάντως οφείλουμε να θυμίσουμε ότι την προ ζεύγους εποχή τα τεστ όντως γινόταν ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ, όπως επιτάσσει η λογική και επιβάλλουν οι εκάστοτε συνθήκες και γίνεται σε όλα τα μέρη του κόσμου και σε όλα τα αθλήματα, οργανωμένα από τον αγαπητό σε όλους Βασίλη Λώλη, γυμναστή εξαιρετικών ικανοτήτων με τεράστια εμπειρία, γνώση και κυρίως ήθος. Βέβαια τον με αυτά τα προσόντα γυμναστή καθάρισεο ξερόλας  για τους δικούς του λόγους.

Πάντως καλά είναι να μην προκαλείτε γιατί υπάρχουν και όρια……

Για αυτό άλλωστε δεν υπήρχε το παραμικρό παράπονο από τους συμμετέχοντες και τις ΕΔ/ΕΠΣ και όλα κυλούσαν ευχάριστα και χωρίς γκρίνιες. Παρόν σε όλα ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ κος Καραμελίδης και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι. Άλλωστε για αυτό και τότε αλλά και τώρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί έχει να λέει για το έργο που γινόταν αλλά και την συνεργασία.

Ας το πάρουν χαμπάρι ορισμένοι/νες  ότι το ΠΟΛΥ παραμύθι, που ξεδιάντροπα εντελώς πουλάνε δεν περνάει πια, έλεος...

 

Θα τα ακούνε πλέον για τα καλά και θα είναι πολλά, όπου, όταν και όποτε χρειαστεί….

 

Υστερόγραφο 1: Χάλασαν και τα μηχανήματα λέει, για ψάξτε να βρείτε κανέναν τεχνικό να τα φτιάξει γιατί δεν γίνεται εν έτη 2016 να κάνετε τεστ με τη σφυρίχτρα, ούτε πριν από 20 χρόνια δεν γινόταν έτσι. Στην πρωτεύουσα είστε, όλο και θα βρείτε κανένα μάστορα. Και σε κανένα κουτσοχώρι να κάνατε τα τεστ κάποιον θα βρίσκατε, εκτός αν με τη σφυρίχτρα σας βολεύει και εσάς και κάποιους από αυτούς που τρέχουν. Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή κόπτεστε για τα τεστ που δήθεν γίνονται πλέον υπό το φως της ημέρας, υπό πλήρη διαφάνεια, επί εποχής σας Πάντως τεστ με σφυρίχτρα σε ειδικά σε τέτοιου είδους τεστ και να είναι αξιόπιστα δεν γίνεται. Σας βλέπουν ξέρετε!

Πάντως και αυτό είναι άλλο ένα δείγμα προχειρότητας έλλειψης σωστής προετοιμασίας και απόδειξη ότι όλο με την όπισθεν πάμε, μάλλον έλιωσε ό συμπλέκτης και δεν αλλάζουν πια οι ταχύτητες! Σωμαρακάκης, Γενναίος, Νταμπώσης, Μάνθος και όσοι αλλοι καλούνται να σπρώξουν.

 

Υστερόγραφο 2:  Όσο για τα φαντάσματα που βλέπετε μπροστά σας (είτε παλιούς διαιτητές, είτε κορυφαίους που μόλις σταμάτησαν, είτε κορυφαίους που θα σταματήσουν στο εγγύς ή απώτερο μέλλον) ότι και να κάνετε ούτε θα καταφέρεται να τους εξοντώσετε, ούτε να αλλάξουν άποψη, ούτε να ξεχάσουν….