Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αυτό που γίνεται εδώ και δυο μέρες  να τρέχει ένας διαιτητής ή βοηθός μέσα στο κατακαλόκαιρο σε ώρες απάνθρωπες και κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου μόνο λίγων ωρών, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να συμμετέχει και σε ένα σωρό άλλες εργασίες (γραπτές εξετάσεις, μαθήματα κλπ) είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ έως ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!!! Και μάλιστα να μην επιτρέπεται ούτε να τραυματιστούν κατά τη διάρκεια των τεστ!!!

 Δείτε λοιπόν τι λέει ο Κανονισμός και εφαρμόζουν οι άνθρωποι:

 Ασθένεια ή τραυματισμός που θα προκύψει κατά την διάρκεια των εκάστοτε αγωνιστικών δοκιμασιών που αποφασίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξαιρουμένων των δοκιμασιών ταχύτητας (επαναλαμβανομένων σπρίντ 40 ημερών) θεωρείται ως μη επιτυχής ολοκλήρωση των αγωνιστικών τεστ.

Αν δηλαδή κάποιος για διαφόρους λόγους δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορει να τρεξει μεσα σε 20 μερες για 2η φορα και τον φερει ο τραυματισμος του πισω   για κάποιο χρονικό διάστημα ενός, δύο ή και παραπάνω μηνών πρέπει να πάει στο σπίτι του και ειδικά για διαιτητές μεγάλων κατηγοριών  να πάνε χαμένα τα 10, 15, 20 χρόνιας προσπάθειας. Αυτό θα πει ανάπτυξη!!!

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι οι διαιτητές είναι σαν τους ποδοσφαιριστές, αν κάποιος είναι έτοιμος παίζει, αν κάποιος έχει μείνει λίγο πίσω κάθεται στον πάγκο ή δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Δεν τον διώχνουν από την ομάδα αλλά δουλεύουν μαζί του και όταν είναι έτοιμος παίζει.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όχι  να βάζουμε έμπειρους και ικανούς διαιτητές να τρέξουν σε απάνθρωπες συνθήκες, με τον καύσωνα και την υγρασία στο φουλ, στις 6 το πρωί και στις 6 το απόγευμα και σημερα  στις 9.30 το πρωι με 35 βαθμους ( οι μισοι από το γκρουπ αυτό κοπηκαν ) μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να τα κάνουμε όλα μαζί στο άρπα κόλα και χωρίς κανένα προγραμματισμό για να τελειώνουμε!

Έτσι λοιπόν δείτε παρακάτω πόσοι βοηθοί Β΄ Εθνικής, άλλοι έμπειροι και ικανοί και άλλοι ελπιδοφόροι κόπηκαν με αυτές τις συνθήκες:

Αργυρός Παναγιώτης, ∆εληθοδωρής Κωνσταντίνος, Καραγιαννίδης Ιωάννης, Κορτέσης Παναγιώτης, Λιαµπότης Μαρίνος, Ντάλλας Παναγιώτης (Αθηνών), Μήταρης Ηλίας (Ανατολικής Αττικής), Σοφός Νικόλαος (Βοιωτίας), Πασχαλίδης Γεώργιος (Εύβοιας),  Παλαµίδας Γεώργιος (Λακωνίας), ∆όσκορης Χρήστος (Φθιώτιδας), Κοµισοπούλου Γεωργία, Πετεινάτος Ηλίας (Χανίων), Νενεκούµης Χαρίλαος (Αργολίδας), Γκαβέρας Γρηγόριος, Γκοτσόπουλος Αντώνιος, Σιδέρης, Κωνσταντίνος, Σπανός Θεµιστοκλής (Αχαΐας) Δασκαλάκης Γιαννης Ηρακλείου) ενώ ο Σιφης; Σφακιανακακης ενοιωσε τραβηγμα στα 40αρια και απεχωρησε για να αποθεραπευθει και να ξανατρεξει μεχρι το τελος του μηνα

Όσον αφορά τα μαθήματα φαίνεται να προετοιμάστηκαν στο πόδι και είναι εμφανές ότι υπάρχει αμηχανία και δεν ξέρουν που βρίσκονται!! Δύσκολες μέρες για τους υπεύθυνους βλέπετε!!

Κυρίου, Κόκοτου και Μάνθος ειχαν και εχουν λογο  και προσπαθούν να διεκπεραιώσουν τις εργασίες….δινοντας οδηγιες  ενώ οι της παραπαιουσας επιτροπης σκεφτονται ότι τελειωσαν και μαζι ο Βασσάρας που είναι εξω από τα ..νερα όταν διαβαζει ότι καθημερινα τον αμφισβητουν οι ΠΑΕ και κυρια ο Παναθηναικος βαζει από τωρα θεμα απομακρυνσης του όχι μονο του ιδιου αλλα και της συζυγου του

Το ωραιο ότι προσπαθουν να σκεπασουν το ολισθημα με την υλη των εξετασεων αλλα δεν τους προκυπτει αφου τους ..βλεπουν πολλα ματια που ξερουν την αληθεια και γελουν για το φετινο σεμιναριο –παρωδια Οποτε όταν θα ελθει η νεα ΚΕΔ τον Οκτωβριο θα πρεπει να αποκαταστησει την ταξη όχι μονο ως προς τους πινακες αλλα και ως προς τις εξετασεις

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ θυμηθηκαμε αυτό που ειχε πει ο Βασσαρας στο τελος της σαιζον στην επιμορφωτικη συγκεντρωση του Περιστεριου ότι υπαρχει περιπτωση να δωσουν δυο φορες γραπτες εξετασεις μια με τους παλαιους που πλεον οι πιο πολλοι δεν ισχυουν και την δευτερη με τους νεους Οποτε αυτή τη διαδικασια θα κληθει να κανει για να αποκαστησει το κυρος των εξετασεων η νεα ΚΕΔ που ετοιμαζεται  αφου ο Οκτωβριος είναι μια ..σταλα δρομος