Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του "Θεόδωρος Πασσιόπουλος" εκπρόσωποι 52 ομάδων έδωσαν το παρόν για να συζητήσουν για τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. 
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Παπαχρήστος  παρουσίασε τα στοιχεία, ενώ μίλησε για τα οδοιπορικά που δόθηκαν πέρσι, για τη χορηγία του ΟΠΑΠ και τη μελέτη που έγινε στο κομμάτι αυτό και το πως θα μοιραστούν αυτά τα χρήματα. 
Ο Δημήτρης Ντάουλας που εκπροσώπησε το Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας ξεκαθάρισε ότι οι καταγγελίες του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Λαγούδη είναι ο λόγος που καταψηφίζει και ζητά διαχειριστικό έλεγχο και πως αν ισχύουν ο Πρόεδρος είναι εκτεθειμένος, ενώ δήλωσε πως πέρσι έγινε μια μέτρια διαχείριση, πως οι ομάδες δε μπορούν να χειροκροτήσουν για τα πρωταθλήματα, ενώ η συμπεριφορά σε κάποιους παράγοντες με ανάκληση δηλώσεων ήταν απρεπής και τους ταπείνωνε.
Ο Νίκος Χολέβας αναρωτήθηκε αν υπάρχουν αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που δικαιολογούν τα παραστατικά εξόδων και δήλωσε έκπληκτος για τις καταγγελίες που υπάρχουν. 
Ο Βασίλης Νικάκης ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΝΑ Αριστέα Ρόμπολα και Γιώργο Λαγούδη να απαντήσουν στις καταγγελίες που έγιναν από την Ένωση και αφορούσαν τη χορηγία του ΟΠΑΠ, με την Αριστέα Ρόμπολα να δηλώνει πως απουσίαζε λόγω οικογενειακού προβλήματος υγείας και το Γιώργο Λαγούδη να χαρακτηρίζει την ανακοίνωση άστοχη και να τονίζει πως ξέχασε να στείλει τα χαρτιά.

 Στα χαρακτηριστικά της σημερινής γενικής συνέλευσης ήταν η απώλεια δυνάμεων της αντιπολίτευσης που από 34 σωματεία που την στήριξαν στις εκλογές του 2014 μόνο 9 καταψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό χωρίς να στοιχειοθετήσουν τους λόγους που το έπραξαν καταθέτοντας παράλληλα 4 από τα 9 αίτημα για διαχειριστικό έλεγχο. Η πρόθεση της διοίκησης της ΕΠΣΑ είναι να εξεταστεί το ενδεχόμενο αυτό και αν νομικά στέκει θα δρομολογηθεί διότι όπως διαρρέεται από μέλη του Δ.Σ. η παρούσα διοίκηση δεν έχει τίποτα να κρύψει. 
Τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα η Φλόγα Παλαιομάνινας, ο ΠΑΟ Αγρινίου, ο Ιδομενέας Εμπεσσού και ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν διαχειριστικό έλεγχο και η έκβαση της υπόθεσης θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. 
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε 43 ομάδες ενέκριναν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και 9 τον καταψήφισαν.
Υπέρ ψήφισαν οι: Μεσολόγγι 2008, Α.Ε. Μεσολογγίου, Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά, Αναγέννηση Θέρμου, Α.Ο. Χάλκειας, Απόλλων Δοκιμίου, Ατρόμητος Αντιρρίου, Κεραυνός Μυρτιάς, Ναυπακτιακός Αστέρας, Νέος Θέρμιος Απόλλων, Δόξα Καινουρίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων, Αετός Σταμνάς, Α.Ο. Λυγιάς, Α.Ο. Παπαδατών, Αράκυνθος Ματαράγκας, Άρης Αιτωλικού, Αστέρας Κεφαλοβρύσου, Αστέρας Μεσολογγίου, Αχιλλέας Γραμματικούς, Γ.Ο. Μεσολόγγι, Θύελλα Αγίου Ανδρέα, Α.Ο. Ρηγανά, Αστέρας Αγρινίου, Αστέρας Καμαρούλας, Ελπίδες Αγρινίου, Θύελλα Παραβόλας, Κεραυνός Ποταμούλας, Α.Ε. Βάλτου, Αετός Ξηρομέρου, Ακαρνανικός Φυτειών, Αμβρακικός Λουτρού, Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, Αναγέννηση Μεσολογγίου, Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος, Κεραυνός Γαβαλούς, Άρης Λεπενούς, Πυραμίς Σαρδινίων, Ακαδημία Θέρμου, Ακαδημία Μεσολογγίου, Παιανία Μάστρου και Αναγέννηση Ρίγανης.
Κατά ψήφισαν οι: Αμφίλοχος, Φλόγα Παλαιομάνινας, Α.Ο. Ζευγαρακίου, Α.Ο. Σκουτεράς, Δάφνη Μεγάλης Χώρας, ΠΑΟ Αγρινίου, Ιδομενέας Εμπεσσού, Α.Ε. Μακρυνειακός και Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας.