Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά το χθεσινό τρίωρο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει για τα εξής:

1.Ο  Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Σπάθας εξέφρασε την πρόταση  ότι προτού ανακοινωθεί οτιδήποτε σχετικά με την αδικία που υφίστανται τα σωματεία του Πειραιά, πρέπει πρώτα να γίνει συνάντηση με το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. την οποία το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά έχει ήδη ζητήσει επίσημα. Η πρόταση πέρασε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ. και πλέον αναμένεται το κάλεσμα του Προεδρείου της Ε.Π.Ο.

2.Το Δ.Σ. εύχεται στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ανατολάκη καλή επιτυχία στη χειρουργική επέμβαση στην οποία  θα υποβληθεί στο πόδι του το πρωί της Πέμπτης και ταχεία ανάρρωση. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι κοντά του και επιλέχθησαν οι κ.κ.  Αντώνης Λεμονής και Γιάννης Ποντίκης να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις ,να μεταφέρουν όλα τα νέα πάνω στο θέμα της εγχείρησης και να ενημερώνουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. .

 

3.Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π.  ευχαριστεί θερμά τα σωματεία του Πειραιά που στέκονται κοντά της αυτές τις δύσκολες ώρες και προτάσσουν το καλό του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να ανταμείβει την εμπιστοσύνη τους και θα είναι κοντά τους όταν και όποτε χρειαστεί.