Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ για τον Δημητρη Κυρκο ,αφου ο Δημητρης Μελισσανιδης μετα την  απαλλαγή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας, απαλλάχθηκε, και από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League από τις κατηγορίες για απειλή του Ηπειρωτη παρατηρητή στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε κληθεί σε απολογία βάσει του άρθρου 28 του πειθαρχικού κώδικα, που αφορά στην απειλή σε αξιωματούχο και η οποία σε περίπτωση ενοχής επισύρει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από ένα ως τρία χρόνια και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Αν, δε, κρινόταν υπαίτια η ΑΕΚ, κινδύνευε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και με υποβιβασμό.

 

Η απολογία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε την Παρασκευή και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Πέτρος Καϊμακάμης προσκόμισε κατάθεση που είχε δώσει πριν από δύο μήνες ο κ. Κύρκος στην πειθαρχική της Super League, στην οποία ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ήπειρο τόνιζε μεταξύ άλλων ότι… «παρά το γεγονός ότι τα είπα, ποτέ δεν ένιωσα ότι απειλούμαι και δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί ο κ. Μελισσανίδης να τα κάνει πράξη»

.Στο σκεπτικό της απόφασης ειναι κολαφος για τον Κυρκο αφου αναφερει 

«,από τα ανωτέρω αποδεικτικά μέσα, δεν προκύπτει με ασφάλεια το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο αυτών ανδρών και ειδικότερα δεν προκύπτει εάν ο ΔημήτριοςΜελισσανίδης απευθύνθηκε με απειλητικές εκφράσεις προς το Δημήτριο Κύρκο. Επισημαίνεται, δε, συναφώς ότι άπαντες οι αυτόπτες μάρτυρες, που εξετάσθηκαν ενόρκως ενώπιον του δικαιοδοτικού τούτου οργάνου, δενηδυνήθησαν μεν να προσδιορίσουν με ακρίβεια το περιεχόμενο της στιχομυθίας μεταξύ των δύο ανωτέρω προσώπων, ωστόσο άπαντες, εκτιμώντας το ύφος του Δημητρίου Μελισσανίδη, κατά τη διάρκεια του επίμαχου συμβάντος, ήχθησαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για έναν απλό διάλογο καθαρά ποδοσφαιρικού περιεχομένου, χωρίς ένταση και σε κάθε περίπτωση χωρίς οιαδήποτε απειλή εκ μέρους του δευτέρου εγκαλουμένου, γεγονός, το οποίο εάν πράγματι είχε συμβεί, θα είχε οδηγήσει στην άμεση επέμβαση των εκεί παρευρισκόμενων αστυνομικών οργάνων, καθώς και στην καταγραφή του συμβάντος από τους παρακειμένως ευρισκόμενους δημοσιογράφους. Ακόμη, δε, θα είχε καταγραφεί και στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνος - γεγονός το οποίο δεν συνέβη-, ενώ ο Δημήτριος Κύρκος θα είχε προσφύγει στην προστασία των αρμοδίων αστυνομικών αρχών.

 

Ουδόλως περιήλθε σε τρόμο ή ανησυχία, συνεπεία των ανωτέρω απειλητικών εκφράσεων, που φέρεται ότι του απηύθυνε ο Δημήτριος Μελισσανίδης, ενώ ο ίδιος (Δημήτριος Κύρκος) δεν σκέφθηκε ούτε κατ’ ελάχιστον πως ο τελευταίος θα υλοποιούσε τις ως άνω απειλές του. Συνακόλουθα, ανεξαρτήτως της ακρίβειας ή μη των όσων κατήγγειλε ο Δημήτριος Κύρκος, αναφορικά με τις εκφράσεις, τις οποίες του απηύθυνε ο Δημήτριος Μελισσανίδης, δεν στοιχειοθετείται εν προκειμένω η πειθαρχική παράβαση της απειλής».

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Β .ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ

Σημειωνεται οτι ο Κυρκος έχει αναφέρει στις δικαστικές αρχές και όχι μόνο, μετά το ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (2-0, 27/11/2011)  οτι δέχτηκε επίσκεψη στα αποδυτήρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κύρκο, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και αφου περασε καιρος χωρις να εχει αναφερει το παραμικρο στο φυλλο αγωνα ,ξαφνικα σε μια συγκεντρωση της ΚΕΔ στη Κατερινη  πηρε το λογο και αρχισε να λεει οτι ο Μαρινακης τον ειχε απειλησει ,πραγματα που στην συνεχεια δεν μπορεσε να αποδειξει και τιμωρηθηκε τοτε απο την επιτροπη διαιτησιας Παραλληλα 

Επιπλέον, ο Δημήτρης Κύρκος υπήρξε μάρτυρας στην δίκη για τους "στημένους" αγώνες το 2013, ενώ η υπόθεσή του περιλαμβάνεται στην δικογραφία της "εγκληματικής οργάνωσης" χωρις να αποδειχθει κατι καιτοι ελεγε οτι του ειχαν στησει καρτερι αγνωστοι εξω απο τα Γιαννενα '

ΚΑΤΟΠΙΝ αυτου τιθεται θεμα με την παραμονη του στο πινακα των παρατηρητών της σουπερ λιγκα καθως οχι ΜΙΑ αλλα ΤΡΕΙΣ φορες διαφορετικα οργανα της αθλητικης δικαιοσυνης αποφανθηκαν πως οτι ειχε καταθεσει δεν στοιχειοθητηθηκαν και κατα συνεπεια αμφισβητειται η αξιοπιστια του Τωρα η ΚΕΔ μπορει να κανει το κοροιδο οπως συνηθως συμβαινει αλλα μετα τις εκλογες δεν εχει καμμια τυχη