Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΒΑΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΕΔ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!             ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – ΑΓΡΟΤΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!

Πέρυσι ο Βασάρας και ΚΕΔ δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα με τις αξιολογήσεις των διαιτητών. Καθάρισαν αναίτια διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές και προώθησαν αμφιβόλου αξίας άτομα σε όλες τις ιδιότητες προκαλώντας πληθώρα διαμαρτυριών που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.

Πέρυσι λοιπόν και εντελώς αναιτιολόγητα έστειλαν στο σπίτι (ούτε καν υποβιβασμός) τους εξής:

τον Μένιο  Κουτσιαύτης (Άρτας - 37 ετών) με εξαιρετική παρουσία σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε,γιατι δεν ακολουθησε τον δρομο προς τις …πυραμιδες και μαλιστα εχει καταθεσει σχετικα στην επιτροπη δεοντολογιας της ΕΠΟ  Είναι χαρακτηριστικο ότι ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ειχε ..ξεχασει να τον ορισει επι ΟΚΤΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

τους Μακεδόνες Τέλη Ζαχαριάδη ( μόλις 33 ετών) με έξι συνεχόμενα χρόνια, νεώτατο και πολύ καλής και σταθερής παρουσίας στο χρόνο και τον Γιώργο Λιαχούδη (36 ετών) που από το 2012 που αξιολογήθηκε στη SL δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα ΄΄ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ΄΄. Να επισημάνουμε ότι με την καρατόμηση των δύο Θεσσαλονικών διαιτητών άφησαν και πάλι την ΕΠΣ Μακεδονίας με μόλις έναν διαιτητή ενώ από το 2012 είχε τρεις (3),

 και τους  Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας – 37 ετών) και  Γιώργο Δασκαλόπουλο (Κορινθίας- 35 ετών) οι οποίοι  με την εμπειρία τους μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις σε πολλά ματς. Ενώ ειχαμε και τους τρεις Κωστα Ιωαννιδη Αποστολο Αμπαρκιολη και Γιαννη Κάμπαξη που  απαγορευσε την ενασχόλιση τους με την διαιτησια  ο ανακριτης κ Γ.Ανδρεάδης και μεχρι σημερα δεν εχει αρθει αυτος ο περιωριστικος ορος

Προσέξτε πέρα από την αξία τους και την ηλικία όλων αυτών και αν μπορείτε εξηγήστε το γεγονός ότι οι περσινοί διεθνείς ήταν ίδιας ή μεγαλύτερης ηλικίας! Όσο για τον νέο όριο ηλικίας, 39ο έτος, βλέποντας τις ανωτέρω ηλικίες των καρατομημένων, αφήστε το… δεν πρόκειται να βρείτε λογική εξήγηση. Αυτοί βέβαια κάτι θα βρουν να πουν γιατί νομίζουν ότι μπορούν να τους δουλεύουν όλους συνεχώς, νομίζουν ότι στο κούτελο γράφει μακάκας!

Έχει και συνέχεια…

Έκοψαν τους έμπειρους και μάλιστα χωρίς να τους ενημερώσουν ποτέ  έτσι ώστε η ΕΠΟ να τους τιμήσει τουλάχιστον για την ενεργή προσφορά τους βοηθούς διαιτητές, Φλώριο Ελευθερίου (Αθηνών – 39 ετών), Χρήστο Σωτηρόπουλος (Αχαΐας – 39 ετών), Νεκτάριο Παστρωμά (Δυτικής Αττικής – 37), Σπύρο Γουργιώτη (Φθιώτιδας – 41).                                 Και αν τουλάχιστον το είχαν κάνει αυτό για να μείνουν ή να προωθηθούν στον πίνακα νεαρότεροι βοηθοί, κομμάτια να γίνει, θα μπορούσε να δοθεί εξήγηση και να γίνει κατανοητή.

Όμως,  χάθηκε εντελώς η μπάλα με την έξω από κάθε λογική και βάση καρα - καρατόμηση νέων σε ηλικία και με εμπειρία βοηθών διαιτητών και δεν τους έβαλαν τουλάχιστον ούτε στη Β΄ Εθνική, όπως λέει και η λογική και έχει γίνει κατά κόρον στο απώτερο και εγγύς παρελθόν για να τους δώσουν την ευκαιρία και το κίνητρο να συνεχίσουν την καριέρα τους και να κριθούν ξανά στην αναμόρφωση των πινάκων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ή της επόμενης όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Έστειλαν λοιπόν σπίτι τους άρον - άρον  τους εξαιρετικούς, με ιδανική ηλικία για την SL (αλλά έστω και για την FL) και με πολύ καλή παρουσία στους αγώνες της προηγούμενης χρονιάς, των βοηθών διαιτητών Δημήτρη Ζυγούρη (Αιτ/νιας – 32 ετών – ο οποίος μάλιστα σιχάθηκε την κατάσταση και με ανακοίνωση επιστολής αποχώρησε από τη διαιτησίας), Γιώργου Πασχάλη (Ηπείρου – 32 ετών) και Γιάννη  Κοντιζά (Πειραιά – 35 ετών)!!!!!! ο μονος που διεσωθη και πηγε στην φ.λιγκ

Κύριοι είστε ευτυχείς που το καταφέρατε αυτό… Θερμά συγχαρητήρια!!!

Και να ήταν μόνο αυτά…

Έγινε καρατόμηση εν ψυχρώ (ούτε καν υποβιβασμός)  παρατηρητών με εμπειρία και χωρίς να υπάρχει εξήγηση ή κάποιος σοβαρός λόγος. Κυρίες και Κύριοι αυτό που ενδιαφέρει είναι η ποιότητα, η απόδοση  και η εμπειρία και  όχι αν τους γουστάρουμε ή όχι ή αν ανήκουν στην αυλή μας ή όχι!!

Εκτός έμειναν οι: Γιώργος Γιαννόπουλος (Αθηνών), Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας), Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας), Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας), Σπύρος Παπαδάκος (Λακωνίας), Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου), Θανάσης Βέλλιος (Ξάνθης), Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών).

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ 1ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Καθάρισαν επίσης και την πρώην διεθνή βοηθό και καθηγήτρια αγγλικών Ιωάννα  Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής).                                                                                                ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η UEFA. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ Κ. ΒΑΣΑΡΑ!!

Το ωραίο στην όλη υπόθεση (για αυτό είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!!!) είναι ότι στη θέση τους ανέβηκαν έντεκα  (11), οι έξι (6) από αυτούς έχουν παίξει μόνο βοηθοί στην Α Εθνική!!! Και οι περισσότεροι βέβαια είχαν την μερίδα του λέοντος σε ορισμούς αλλά και σε ντέρμπυ με τα γνωστά τράβαλα!!!

Μητροφάνης (Αθηνών), Σκουφίτσας (Αθηνών), Πάνου (Αιτ/νιας), Φλώτσιος (Βοιωτίας), Κύρκος (Θεσπρωτίας), Γαβριηλίδης (Θράκης), Χαραλαμπίδης (Καβάλας), Λιόλιος (Λάρισας), Μαυρόπουλος (Μακεδονίας), Ντάκος (Ξάνθης), Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

Ακούστε λοιπόν Κυρίες και Κύριοι, επαγγελματίες και μη, ούτε να σας περάσει από το μυαλό να κάνετε τα ίδια, ξεχάστε και βγάλτε από το μυαλό σας τους έμπειρους, πολύ καλούς, σταθερούς και έντιμους διαιτητές και βοηθούς που προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να προετοιμάσετε την έξοδό τους από τους πίνακες και επίσης μην ασχολείστε άλλο πια (νισάφι!!)  για το πώς θα μείνουν πάλι κάποιοι που παίζουν με το στανιό και αμφιβόλου ικανοτήτων μόνο και μόνο λόγω όψιμων σχέσεων ή παλιών σχέσεων ή πολύ παλιών σχέσεων ή πάρα πολύ παλιών σχέσεων ή ακόμη και σχέσεων με υπευθύνους πετυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες είχαν -τότε- συγκινήσει!!!

Ασχοληθείτε επιτέλους έστω για μια φορά αναπτυξιακά και δείτε τα ταλέντα που ισχύουν από το 2013 έως σήμερα και μην ασχολείστε με το ποιος ήταν πέρυσι 37 παραλίγο ή και λίγο και φέτος 39 παραλίγο ή και λίγο (άντε και του χρόνου από 40 και πάνω όπως πριν από 20 και βάλε χρόνια) ούτε με τους βαθμούς συγγένειας.

Αυτό λέγεται εξυπηρέτηση ,ρουσφετια  και όχι ανάπτυξη.

Φυσικά τα παραπάνω είναι αναιτιολόγητα.

Μετά σου λέει γιατί ερευνώνται διάφορα γεωμετρικά σχήματα….

ΠΑΝΤΩΣ πολλα ακουγονται για τις πιθανες αλλαγες από την τωρινη ανυπαρκτη ΚΕΔ Λενε ωρισμενοι ότι θα φαγωθουν διαιτητες ΕΠΣ που είναι κοντρα στην παραπαιουσα ηγεσια της ΕΠΟ  Μονο που απλα θα τους αφησουν εξω για εναμιση μηνα αφου μετα θα επανελθουν πανηγυρικα και αλλοι θα …κλαινε για την αποπομπή τους που τοτε θα είναι οριστικη και αμετάκλητη

 

Αυτά τα λίγα προς το παρόν Γιατι  και θα επανέλθουμε αλλα θα σας δωσουμε στην πορεια και  το περιγραμμα των αλλαγων που θα ελθουν με την ελευση της νεας διοικησης της ΕΠΟ Οπου θα εχουμε …τσουναμι και  θα χασουν σφυρικτρα και προσβασεις οι χιλιοτραγουδισμενοι Υπομονη δεν θα πληξουμε