Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

 

Η άρνηση της ΕΠΟ να περάσει τις, από την FIFA προτεινόμενες αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας, δεν πέρασε χωρίς αντίδραση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία προχώρησε στην δική της κίνηση.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, η FIFA έστειλε επιστολή – τελεσίγραφο στην ΕΠΟ, δίνοντας τις προθεσμία προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές, ώστε ο Κώδικας Δεοντολογίας να εναρμονιστεί με τα διεθνή στάνταρ. Σε διαφορετική περίπτωση, η Παγκόσμια Ομοσπονδία προειδοποιεί πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την επιστολή που έλαβε από την FIFA και με ανακοίνωση της υποστήριξε πως θα συνεχίσει τον διάλογο, με στόχο την σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβε από τη FIFA απάντηση στην από 29/6 επιστολή της. Η ΕΠΟ θα συνεχίσει τον διάλογο και θα προβεί στις συναντήσεις, που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή της Συνομοσπονδίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων, σύμφωνα με την ιδιότητά της ως μέλος της FIFA.

O K.KOΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ

Σε δηλωση του ο Κωστακης Κωτσοκουμνης στον sport-fm ειπε σχετικα


«Έχει όντως σταλθεί επιστολή στην ΕΠΟ η οποία είναι αρκετά σοβαρή. Το περιεχόμενο της θα πυροδοτήσει εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θα επιβεβαιώσω ή θα διαψεύσω αυτά που έχουν βγει προς τα έξω για το περιεχόμενό της. Η ΕΠΟ ως ποδοσφαιρική αρχή του τα τόπου είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει και τα μέσα αλλά και το φίλαθλο κοινό για το περιεχόμενό της. Επαναλαμβάνω είναι μια πολύ σοβαρή επιστολή η οποία θα πρέπει να εξεταστεί το ίδιο σοβαρά από την ΕΠΟ». 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν στενά όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη στάση της ΕΠΟ και στον Δικέφαλο δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τις κινήσεις της ελληνικής Ομοσπονδίας που οδηγεί το ποδόσφαιρο στα... βράχια.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα... νέα καμώματα της ΕΠΟ που φέρνουν ξανά σε δυσχερή θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο, τόνιζαν πως η ΕΠΟ εν γνώσει της οδηγεί το ποδόσφαιρο στα...βράχια, από τη στιγμή που δεν πράττει όλα όσα είχε δεσμευθεί προ μηνών.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ, είναι έτοιμοι να αντιδράσουν δυναμικά, εάν τελικώς επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την ΕΠΟ να ψάχνει τρόπο να "αποδράσει" από όσα αρχικά είχε συμφωνήσει με την Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.