Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ΕΠΣ Λάρισας ήταν από τις Ενώσεις που καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ στην ΓΣ της Παρασκευής (24/06), με τον πρόεδρο της, Ζήση Γρηγορίου, να προτείνει αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Επιπλέον, ο κ. Γρηγορίου έκανε λόγο για "παπαγαλάκια", αλλά και για άτομα στο περιβάλλον του πρόεδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, τα οποία αποφασίζουν εν αγνοία του.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας:

"Χρειάζεται νέος τρόπος διοίκησης με δομικές αλλαγές στην Ομοσπονδία με διάθεση χρόνου και καθημερινή παρουσία. Η ΕΠΟ πρέπει να διοικείται είτε με τακτά ΔΣ είτε με μία επιτροπή, τουλάχιστον πενταμελή, που θα βρίσκεται σε καίριες θέσεις, ούτως ώστε η πραγματική διοίκηση να γίνεται από τους συμβούλους και όχι κατ’ ανάγκη από τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

Κύριε πρόεδρε, προσέξτε γιατί τα... παπαγαλάκια απειλούν Ενώσεις για διαιτητές εθνικών κατηγοριών. Η ΕΠΟ δεν λέει τίποτα που οι διαιτητές της Super League είναι απλήρωτοι. Προτείνουμε η πληρωμή να γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα.

Κύριε πρόεδρε, θα καταψηφίσουμε τον διοικητικό απολογισμό για τα άτομα που δρουν γύρω σας και αποφασίζουν πολλές φορές εν αγνοία σας, όπως επίσης και επειδή ως ΕΠΣ Λάρισας πιστεύουμε σε αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και διαφορετικής οικονομικής διαχείρισης με ιδιαίτερες περικοπές εξόδων.

Σήμερα, η ψήφος δεν εκφράζει το αν κάποια διοίκηση είναι καλή ή κακή, αλλά αν είναι ικανή και αυτόνομη να διοικεί με αξιοκρατία και ισονομία".